واکنش وزارت بهداشت به ماجرای ماده سرطانزا در نان (2 نکته مهم)

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، استفاده از مادهای که ممکن است سرطانزا باشد در نانواییهای اردبیل را نادرست اعلام کرد و گفت: مشکل اصلی در پخت نان، استفاده از جوش شیرین است.
دکتر رسول دیناروند در گفتگو با مهر بیان کرد: مشکل در پخت نان، استفاده از جوش شیرین است که وزارت بهداشت آن را برای تهیه خمیر ممنوع کرده است.
او افزود: برای بهتر شدن کیفیت نان، بهتر است نانواییها برای تهیه خمیر، از خمیر مایع استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار کیفیت نان را افزایش میدهد.
واکنش وزارت بهداشت به مسئله ماده سرطانزا در نان
دیناروند ادامه داد: با انجام این کار، دیگر نیازی به استفاده از جوش شیرین در پخت نان نیست. اما متاسفانه بعضی از نانواییها، به خاطر عجله در آماده کردن خمیر و سودجویی، از جوش شیرین استفاده میکنند.
او تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین یک تخلف است و مورد تایید نیست.
رئیس سازمان غذا و دارو در ارتباط با استفاده از مادهای برای ترد کردن نان در نانواییهای اردبیل گفت: من چنین چیزی را نشنیدهام، اما موضوع اردبیل را پیگیری میکنم.