رسپی

پارفه موز، دسر خوشمزه و جذاب (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پارفه موز، دسر خوشمزه و جذاب

دسر پارافه موز یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که به آسانی در لیوان تهیه می‌شود و برای هر نفر مناسب است. شما به راحتی می‌توانید این دسر خوشمزه را در خانه با وسایل ساده درست کنید. دسر پارافه موز یا پارفه نامی فرانسوی است که طرفداران زیادی دارد.

این دسر را می‌توانید برای جشن تولدها نیز آماده کنید. دسر به شکل لایه‌ای درست می‌شود و برای تزیین می‌توانید از خامه قنادی فرم‌گرفته استفاده کنید. این دسر طعمی فوق‌العاده دارد و مطمئن باشید که همه از آن خوششان خواهد آمد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
شیر ۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۷ قاشق غذا خوری
شکر نصف پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر کرم کارامل ۱ بسته
موز ۱ الی ۲ عدد
بیسکویت پودرشده به مقدار لازم
وانیل نصف قاشق چای‌خوری

دستور تهیه پارفه موز

ابتدا شیر، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس پودر کرم کارامل را اضافه کرده و مخلوط کنید. این مخلوط را روی شعله ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. وقتی غلیظ شد، وانیل را هم اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
خامه را در یک کاسه ریخته و یک ملاقه از مایه دسر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
زمانی که مخلوط یکدست شد، آن را به مایه داخل قابلمه اضافه کرده و هم بزنید تا همه چیز کاملاً ترکیب شود.
سپس مایه را به ظرف دیگری منتقل کنید و روی آن نایلون بکشید و بگذارید خنک شود.

در ظرف سرو، یک لایه از مایه دسر بریزید.
سپس یک لایه بیسکویت پودر شده اضافه کنید و روی آن لایه‌ای موز ورقه شده بچینید.
بعد دوباره یک لایه از مایه کرمی روی بیسکویت‌ها بریزید و در نهایت لایه بالایی باید از بیسکویت پودر شده باشد.
بعد از این مراحل، ظرف را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید و سپس نوش جان کنید.

منبع : ساعد نیوز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا