رسپی

پاستای کدو سبز؛ خوشرنگ و خوشمزه

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پاستای کدو سبز یک گزینه سالم و رژیمی برای جایگزینی پاستاهای معمولی است. این نوع پاستا را می‌توان با مواد ساده و در زمانی کوتاه درست کرد. کدو سبز طعم جالبی به پاستا می‌دهد و پر از فیبر و ویتامین‌های گروه B است. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، طرز تهیه پاستای کدو سبز را به صورت مرحله به مرحله با نکات مهمی که باید بدانید، آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه پاستای کدو سبز

برای درست کردن پاستای کدو سبز به مواد زیر نیاز دارید:

پاستا  ۲۰۰ گرم
کدو سبز  ۱-۲ عدد
سیر ۲-۳ حبه
گوجه گیلاسی  ۴-۵ عدد
روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده شده  به مقدار دلخواه
ریحان تازه یا جعفری  به مقدار دلخواه

طرز تهیه پاستای کدو سبز

زمان لازم برای آماده‌سازی و پخت این پاستا حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه است. مقدار مواد بالا مناسب برای ۱ تا ۲ نفر است و می‌توانید با چند محاسبه ساده مقدار مواد را برای تعداد بیشتری افزایش دهید. تهیه این پاستا خیلی آسان است.

بیشتر بخوانید: سوپ زنجبیل و قارچ بخورید تا خسته نشوید

مرحله اول: آماده‌سازی پاستا

یک قابلمه بزرگ آب را پر کنید و روی حرارت قرار دهید. مقداری نمک به آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس پاستا را طبق زمان مشخص شده روی بسته‌بندی در آب جوش بریزید و بگذارید کمی نرم شود.

یادتان باشد که زمان پخت به نوع پاستا و برند آن بستگی دارد. بعد از پخت، پاستا را آبکش کنید و با کمی آب سرد بشویید. چند دقیقه صبر کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
طرز تهیه پاستای کدو سبز

مرحله دوم: آماده‌سازی کدو سبز

کدو سبز را بشویید و دو انتهای آن را ببرید. اگر دوست دارید می‌توانید پوست آن‌ها را بکنید. سپس با استفاده از چاقو یا رنده رشته‌ساز، کدو سبز را به شکل رشته‌های نازک یا حلقه‌ای برش بزنید.

برای تهیه پاستای کدو سبز بهتر است از کدو سبزهای جوان و تازه استفاده کنید،…

“““html

استفاده کنید.

مرحله سوم: آماده سازی سیر

سیر را بشویید و پوست بگیرید. با استفاده از ابزار مخصوص، آن را له کنید. یک تابه مناسب را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن زیتون در آن بریزید. سپس سیر له شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بیرون بیاید.

بیشتر بخوانید: رسپی بورک بادمجان

مرحله چهارم: تهیه سس پاستا

رشته‌های کدو سبز را به تابه اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کدوها کمی پخته و نرم شوند. سپس نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب بهم بزنید.

پاستای کدو سبز؛ خوشرنگ و خوشمزه

گوجه گیلاسی‌ها را شسته و برش بزنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا گوجه‌ها هم تغییر رنگ بدهند. اضافه کردن گوجه گیلاسی به این پاستا، طعم آن را خوشمزه‌تر می‌کند. شما همچنین می‌توانید در این پاستا از قارچ، فلفل دلمه‌ای سبز و رنگی استفاده کنید.

برای سالم‌تر شدن پاستا می‌توانید چند تکه مرغ یا میگوی کبابی به سس پاستا اضافه کنید.

روش پخت پاستای کدو سبز

مرحله پنجم: افزودن پاستا، تزیین و سرو غذا

پاستای آبکش شده را به تابه حاوی کدو سبز اضافه کنید. همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. حالا پاستای خوشمزه و سالم شما آماده سرو است! آن را در ظرفی بچینید و کمی پنیر پارمزان رنده شده روی آن بریزید. برای تزیین، چند برگ ریحان تازه یا جعفری روی پاستا قرار دهید.

شما می‌توانید از سس‌های آماده، سس پستو یا سس آلفردو برای تهیه این پاستا نیز استفاده کنید.

امیدواریم اطلاعات ارائه شده در این مقاله برای شما مفید بوده باشد و شما نیز با این روش ساده و کامل، پاستای خوشمزه‌ای تهیه کرده و در کنار خانواده یا دوستانتان لذت ببرید. طعم ملایم و بافت نرم کدو در این غذا باعث می‌شود تا همه اعضای خانواده یا مهمان‌ها از آن لذت ببرند. پاستای کدو سبز یک غذای کم‌کالری و سرشار از فیبر است که می‌توانید به عنوان یک غذای اصلی یا جانبی سرو کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا