طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه پاستا بادمجان خوشمزه و مجلسی به سبک ایتالیایی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

تو فصل گرما غذاهاي بدون گوشت بيشتر ميچسبه براي همين براتون #پاستا_بادمجان بدون هيچ گوشت و مرغي اوردم كه بسياااااار خوشمزست حتما امتحانش كنيد. استوري مراحل پخت رو گذاشتم ببينيد🥰

مواد لازم پاستا بادمجان

پاستا پنه ٥٠گرم
بادمجان ١ عدد
گوجه ٢ عدد
ريحان ٢ مشت
گردو ٢-٣ قاشق سوپخوري
پيازچه ٢ عدد
فلفل كبابي قرمز ١ عدد كوچك
سير ١ حبه
خامه به ميزان لازم
شير مقدار كمي
نمك و فلفل ميزان لازم
روغن زيتون ميزان لازم

طرز تهیه پاستا بادمجان

ابتدا بادمجان را برش كوچك يا مكعبي بزنيد و بعد گريل كنيد (ترجيحا سرخ نكنيد كه پاستا خيلي چرب نشه) بعد گوجه ها را فيله كنيد پوست را حتما جدا كنيد و نگيني خرد كنيد و پيازچه را هم با ساقه سبزش خرد كنيد، و به ترتيب اول گوجه را در تابه تفت بديد با روغن زيتون و مقداري نمك و بعد بهش پيازچه اصافه كنيد و دوباره تفت بديد سپس بادمجان هاي گريل شده و ريحان خرد شده و پوره سير همه مواد را مخلوط ميكنيم تا سس حاضر بشه.

بعد بهش پاستاهايي كه در مخلوط شير و آب جوشانديم به مواد سس اضافه ميكنيم(جوشاندن در شير ، پاستارو خوشمزه و لطيف ميكنه) و بعدش پودر گردو و در آخر كار خامه و خاموش ميكنيم و تمااااام من براي روي پاستام در آخر كار مقداري پنير بلوچيز رنده شده هم ريختم كه كاملا اختياريه،نوش جااان👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😋
پ ن: اين ميزان مواد براي يك نفر هست پس اگر بيشتر خواستين بايد مواد اوليه رو زياد كنيد.

‫0/5 ‫(0 نظر)

10 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا