رسپی

پاستا بادمجان؛ یک غذای ایتالیایی با رنگ و بوی ایرانی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پاستای بادمجان یک غذای خوشمزه از ایتالیا است که می‌توانید آن را با یا بدون گوشت تهیه کنید. این غذا با طعمی لذیذ می‌تواند به عنوان یکی از غذاهای اصلی در مهمانی‌ها تهیه شود. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه پاستا بادمجان را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پاستا بادمجان

برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

پاستا یک بسته
پوره گوجه فرنگی یک لیوان
بادمجان ۴ عدد
پیاز یک عدد
سیر ۴ حبه
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
مرزه به میزان لازم
آب لیموترش تازه یک قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا و آویشن به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه پاستا بادمجان

برای تهیه پاستا بادمجان مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: بادمجان‌ها را نگینی کنید

ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید، زیرا پوست آن‌ها را جدا نخواهید کرد. سپس بادمجان‌ها را به شکل نگینی خرد کنید و در کاسه‌ای با آب و نمک بریزید. بگذارید نیم ساعت در این محلول بمانند و سپس آن‌ها را آبکش کنید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت کدو سبز؛ غذایی سبک و مقوی

مرحله دوم: پیازها را طلایی کنید

پیازها را پوست کنده و به شکل نگینی خرد کنید. سپس کمی روغن در یک تابه بریزید و پیازها را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.

مرحله سوم: پوره گوجه و بادمجان را اضافه کنید

در این مرحله، پوره گوجه و بادمجان‌ها را به تابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید. بعد از اینکه آب اضافی تبخیر شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا به خوبی سرخ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی و سیر

“““html
رسپی پاستا بادمجان

بیشتر بخوانید: رسپی پیاز داغ برای آش رشته + نکات کلیدی

مرحله چهارم: ادویه را اضافه کنید

پس از اینکه رب گوجه‌فرنگی را سرخ کردید، پاپریکا، آویشن، نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر ادویه‌ها بیرون بیاید. بعد از چند دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید.

بیشتر بخوانید: رسپی شامی مرغ

مرحله پنجم: پاستا را بجوشانید

یک قابلمه آب را پر کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید. این کار کمک می‌کند که پاستا به هم نچسبد.

پاستا بادمجان؛ یک غذای ایتالیایی با رنگ و بوی ایرانی

وقتی آب جوشید، پاستا را به آن اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بپزد. پیش از اینکه پاستا را آبکش کنید، یک فنجان از آب آن را بردارید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ کدو حلوایی با جو

رسپی پاستا بادمجان

بیشتر بخوانید: رسپی گراتن مرغ و سیب زمینی

مرحله ششم: مواد را با هم ترکیب کنید

بعد از اینکه پاستا را آبکش کردید، آن را دوباره در همان قابلمه بریزید و همراه با مایه پاستا خوب هم بزنید.

سپس یک فنجان از آب پاستا، مرزه و دو قاشق غذاخوری روغن را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا همه خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: با این دستورالعمل، مرغ شیرازی را مثل یک آشپز حرفه‌ای بپزید

مرحله هفتم: پاستا را سرو کنید

وقتی آب پاستا تبخیر شد، آن را در یک ظرف سرو کنید و با برگ ریحان و پنیر پارمزان تزئین نمایید. همچنین می‌توانید کمی آب لیموترش روی پاستا بچکانید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی پاستا بادمجان را به شما آموزش دادیم. این غذای خوشمزه مورد علاقه بسیاری از جمله گیاهخواران است. حتماً این پاستا را در خانه تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا