رسپی

پاستا با (ماهی تن) و آرتیشو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پاستا با (ماهی تن) و آرتیشو

این پاستا ترکیبی از تن ماهی و آرتیشو، غذایی خوشمزه و کامل است. با طعمی مدرن که مورد پسند بچه‌ها و نوجوانان قرار می‌گیرد، این غذا گزینه‌ای عالی برای کودکان به شمار می‌آید. برای تهیه این پاستا به روش ایتالیایی، به مواد زیر نیاز دارید.

مواد لازم (برای 2 نفر):

  • 80 گرم پاستای سبوس‌دار (مثل ماکارونی فرزی یا پنه)
  • یک قوطی کوچک (85 گرم) تن ماهی در آب
  • نصف قوطی قلب آرتیشو
  • یک حبه سیر
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی رنده شده
  • یک قاشق چای‌خوری ریحان خشک
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • پنیر پارمزان رنده شده (برای تزئین به مقدار کم)

دستور تهیه پاستا تن ماهی و آرتیشو:

پخت پاستا: پاستا را در آب جوش با کمی نمک بر اساس دستور روی بسته، بپزید.

تهیه سس: در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید و سیر رنده شده را اضافه کنید تا عطر آن آزاد شود. بعد از آن گوجه فرنگی رنده شده، ریحان خشک، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا سس غلیظ شود.

اضافه کردن تن ماهی و آرتیشو: تن ماهی و آب آن و قلب‌های آرتیشو را به تابه اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.

ترکیب همه مواد: پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.

سرو: پاستا را در ظرف سرو بریزید و با کمی پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.

نکات برای تهیه یک پاستای رژیمی‌تر:

پاستای سبوس‌دار: استفاده از پاستای سبوس‌دار فیبر را افزایش می‌دهد و کالری را کاهش می‌دهد.

تن ماهی در آب: به جای تن ماهی در روغن، از تن ماهی در آب استفاده کنید تا چربی کمتری به غذایتان اضافه شود.

روغن زیتون: از روغن زیتون به مقدار کم استفاده کنید یا از اسپری روغن استفاده نمایید.

سبزیجات: می‌توانید سبزیجات دیگری مثل فلفل دلمه‌ای، پیازچه یا کلم بروکلی به این پاستا اضافه کنید تا ارزش غذایی آن بالاتر برود.

پنیر پارمزان: این پنیر را به مقدار کم استفاده کنید یا از نوع کم‌چرب آن بهره ببرید.

پاستای تن ماهی و آرتیشو رژیمی

پاستا با (ماهی تن) و آرتیشو (مرحله به مرحله)

نکات اضافی:

برای کاهش کالری بیشتر، می‌توانید از کمی آب لیمو یا سرکه بالزامیک به جای نمک استفاده کنید.

این پاستا را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش غذا میل کنید.

برای یک وعده سیرکننده‌تر، کمی آووکادو یا تخم‌مرغ آب‌پز می‌توانید به آن اضافه کنید.

با رعایت این نکات، می‌توانید یک پاستای تن ماهی و آرتیشو سالم و خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا