پاستا بلونز ایتالیایی (مرحله به مرحله)

“`html
پاستا بلونز ایتالیایی
پاستا بلونز شبیه به سس گوشت ماکارونیها در ایران است و یکی از تفاوتهای اصلی آن این است که هویج دارد. از طرف دیگر، این غذا نیازی به دم کردن ندارد.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
گوشت چرخ کرده | ٢٠٠ گرم |
پیاز | ١ عدد |
ادویه(پاپریکا،فلفل تازه،پودر سیر,آویشن یا اوریگانو) | به مقدار لازم |
سیر | ١ حبه |
اسپاگتی | ١٥٠ گرم |
گوجه پوره شده | ٣ عدد متوسط |
رب گوجه | ٢ قاشق غذاخوری |
هویج رنده شده ریز | ١ عدد |
پنیر پارمسان | به میزان دلخواه |
قارچ و فلفل دلمهای | به میزان لازم (اختیاری) |
نمک | در صورت نیاز |
دستور تهیه پاستا بلونز ایتالیایی
برای تهیه این غذا، ابتدا سس بلونز را آماده میکنیم. پیاز را ریز میریزیم و کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. سپس گوشت چرخکرده و ادویهها را به آن اضافه میکنیم.
بعد از آن، رب گوجه را اضافه میکنیم و میگذاریم خوب سرخ شود. سپس پوره گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و میگذاریم تا غلیظ شود. وقتی همه چیز خوب پخت، فلفل دلمهای، قارچ و هویج رنده شده را هم اضافه میکنیم تا کاملاً بپزند.
اسپاگتیها را آماده میکنیم. در یک قابلمه آب جوش مقداری نمک میریزیم و اسپاگتیها را بدون نیمکردن به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم نرم شود، ولی له نشود. به خاطر اینکه نیازی به دم کردن نداریم، این بار اسپاگتیها را کمی نرمتر از معمول برمیداریم. نیازی به اضافه کردن روغن نیست و آنها به هم نمیچسبند (نکته این است که باید ظرف بزرگتری انتخاب کنید و آب بیشتری نسبت به پاستا بریزید، در غیر این صورت ممکن است به هم بچسبند).
پس از اینکه همه چیز آماده شد، در ظرف سرو، اسپاگتی آبکش شده را میریزیم و سپس سس گوشت را روی آن میریزیم و در نهایت مقداری پنیر پارمسان روی آن میپاشیم (من در اینجا کمتر ریختم تا عکس واضحتر باشد). نوش جان.
منبع : رضیم