رسپی

پاستا بلونز ایتالیایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پاستا بلونز ایتالیایی

پاستا بلونز شبیه به سس گوشت ماکارونی‌ها در ایران است و یکی از تفاوت‌های اصلی آن این است که هویج دارد. از طرف دیگر، این غذا نیازی به دم کردن ندارد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم
پیاز ١ عدد
ادویه(پاپریکا،فلفل تازه،پودر سیر,آویشن یا اوریگانو) به مقدار لازم
سیر ١ حبه
اسپاگتی ١٥٠ گرم
گوجه پوره شده ٣ عدد متوسط
رب گوجه ٢ قاشق غذاخوری
هویج رنده شده ریز ١ عدد
پنیر پارمسان به میزان دلخواه
قارچ و فلفل دلمه‌ای به میزان لازم (اختیاری)
نمک در صورت نیاز

دستور تهیه پاستا بلونز ایتالیایی

برای تهیه این غذا، ابتدا سس بلونز را آماده می‌کنیم. پیاز را ریز می‌ریزیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. سپس گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم.
بعد از آن، رب گوجه را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خوب سرخ شود. سپس پوره گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا غلیظ شود. وقتی همه چیز خوب پخت، فلفل دلمه‌ای، قارچ و هویج رنده شده را هم اضافه می‌کنیم تا کاملاً بپزند.
اسپاگتی‌ها را آماده می‌کنیم. در یک قابلمه آب جوش مقداری نمک می‌ریزیم و اسپاگتی‌ها را بدون نیم‌کردن به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم نرم شود، ولی له نشود. به خاطر اینکه نیازی به دم کردن نداریم، این بار اسپاگتی‌ها را کمی نرم‌تر از معمول برمی‌داریم. نیازی به اضافه کردن روغن نیست و آن‌ها به هم نمی‌چسبند (نکته این است که باید ظرف بزرگ‌تری انتخاب کنید و آب بیشتری نسبت به پاستا بریزید، در غیر این صورت ممکن است به هم بچسبند).

پس از اینکه همه چیز آماده شد، در ظرف سرو، اسپاگتی آبکش شده را می‌ریزیم و سپس سس گوشت را روی آن می‌ریزیم و در نهایت مقداری پنیر پارمسان روی آن می‌پاشیم (من در اینجا کمتر ریختم تا عکس واضح‌تر باشد). نوش جان.

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا