رسپی

پاستا سیب زمینی ایتالیایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پاستا سیب زمینی ایتالیایی

این پاستا با استفاده از سیب زمینی، آرد و تخم مرغ درست می‌شود. بر خلاف پاستاهای معمولی که از آرد گندم ساخته می‌شوند، گنوکی به خاطر سیب زمینی که دارد، بافتی نرم‌تر و سبکتر دارد و طعم خاصی دارد.

می‌توانید گنوکی را ساده یا با سس‌های مختلفی مانند پستو، آلفردو یا سس گوجه فرنگی سرو کنید. همچنین می‌توانید آن را در سوپ‌ها یا خورشت‌ها استفاده کنید. در ادامه، طرز تهیه ساده و کلاسیک گنوکی را معرفی می‌کنیم:

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سیب زمینی (حدود 5 عدد سیب زمینی متوسط) 1 کیلوگرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد (به اضافه آرد بیشتر برای آرد پاشی) 1 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان رنده شده (اختیاری) 1/4 پیمانه

دستور تهیه پاستا گنوکی:

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به قطعات بزرگ برش بزنید.
سیب زمینی‌ها را در یک قابلمه آب جوش بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
بعد از پخت، سیب زمینی‌ها را آبکش کرده و بگذارید کمی خنک شوند.
سیب زمینی‌های پخته را با استفاده از گوشت‌کوب یا غذاساز له کنید تا یک پوره نرم و یکدست به دست آید.
تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل پنیر پارمزان را به پوره اضافه کرده و مخلوط کنید.
به تدریج آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. (ممکن است به آرد بیشتری یا کمتری نیاز داشته باشید).
خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت از خمیر را به شکل یک طناب ضخیم درآورده و سپس با چاقو به قطعات 1 تا 2 سانتی‌متری برش بزنید.
برای شکل دادن به گنوکی، هر قطعه را با انگشت شست روی یک چنگال فشار دهید تا خطوطی روی آن ایجاد شود.
گنوکی‌های آماده را در یک قابلمه آب جوش با نمک بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا بالا بیایند.
گنوکی‌های پخته شده را با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.

دستور تهیه پاستا گنوکی

نکات تکمیلی:

اگر خمیر گنوکی خیلی سفت بود، کمی آب یا تخم مرغ به آن اضافه کنید.
اگر خمیر خیلی شل بود، کمی آرد اضافه کنید.
برای پخت گنوکی، از یک قابلمه بزرگ با آب کافی استفاده کنید تا گنوکی‌ها به راحتی در آن جا به جا شوند.
گنوکی‌های پخته شده را می‌توانید برای 2 تا 3 روز در یخچال یا 1 تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.

امیدوارم از این دستور تهیه لذت ببرید و با پخت گنوکی، طعمی اصیل ایتالیایی را به سفره خود بیاورید!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا