رسپی

پاناکوتا با سس زردآلو، دسر خنک و تابستانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پاناکوتا با سس زردآلو، دسر خنک و تابستانی

در فصل تابستان علاوه بر هوای خوب و تفریحات جذاب، میوه‌های خوشمزه و رنگارنگ هم به خانه‌های ما می‌آیند. یکی از این میوه‌های خوشمزه، زردآلو است. در اینجا دستور تهیه پاناکوتا زردآلو را به شما معرفی می‌کنیم:

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با سس زردآلو:

برای لایه پاناکوتا :

  • شیر: 2 پیمانه
  • خامه صبحانه: 2 پیمانه
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • ژلاتین: 10 گرم
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری

برای لایه زردآلو:

  • زردآلو: 500 گرم
  • شکر: 1/4 پیمانه
  • آب: 1/4 پیمانه
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه پاناکوتا با سس زردآلو :

لایه پاناکوتا :

ابتدا ژلاتین را در 1/4 پیمانه آب سرد بخیسانید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا نرم شود.

سپس شیر، خامه و شکر را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. مخلوط را آرام هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.

مخلوط را تا جایی گرم کنید که فقط بخار کند، اما نباید بجوشد.

پس از آن، ژلاتین را از آب خارج کرده و به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود.

وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سپس مایه پاناکوتا را از صافی عبور داده و در قالب‌های مورد نظر بریزید.

قالب‌ها را به مدت 4 تا 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا سفت شود.

لایه زردآلو:

زردآلوها را بشویید، هسته‌های آنها را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کنید.

پاناکوتا با سس زردآلو، دسر خنک و تابستانی (مرحله به مرحله)

زردآلو، شکر، آب و آبلیمو را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

به آرامی هم بزنید تا زردآلوها نرم شوند و سس غلیظی به دست آید.

سپس سس زردآلو را از صافی عبور داده و بگذارید خنک شود.

سرو پاناکوتا:

بعد از اینکه پاناکوتا سفت شد، سس زردآلو را روی آن بریزید.

می‌توانید پاناکوتا را با برش‌های تازه زردآلو، برگ نعنا یا گل محمدی تزئین کنید.

پاناکوتا را بلافاصله سرو کنید یا به مدت 1 تا 2 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا خنک‌تر شود.

دستور تهیه پاناکوتا با سس زردآلو

نکات تکمیلی:

می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی، فلزی یا هر نوع قالب دیگری که دوست دارید برای تهیه پاناکوتا استفاده کنید.

اگر قالب‌های شما لبه ندارند، می‌توانید آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا مایه پاناکوتا نریزد.

اگر ژلاتین در دسترس ندارید، می‌توانید از پودر ژله استفاده کنید. فقط به جای 10 گرم ژلاتین، از 1 پاکت پودر ژله زردآلو استفاده کنید.

برای تهیه سس می‌توانید از میوه‌های دیگری مانند هلو، توت فرنگی یا تمشک هم استفاده کنید.

پاناکوتا زردآلو را می‌توانید به عنوان صبحانه، دسر یا میان وعده سرو کنید.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا