پاناکوتا کلاسیک panna cotta (مرحله به مرحله)

“`html
پاناکوتا کلاسیک panna cotta
پاناکوتا یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایتالیایی است که به راحتی و سریع آماده میشود. اگر مدتهاست دنبال دستور تهیه پاناکوتای کلاسیک ایتالیایی بودید، جای درستی آمدهاید! اگر مواد لازم را آماده دارید، بیایید به دستور تهیه پاناکوتا به سبک ایتالیایی بپردازیم.
مواد لازم برای ۶ نفر
پودر ژلاتین یک قاشق مرباخوری
شیر نصف استکان چایخوری
خامه یک و نیم لیوان
شکر ۳ قاشق سوپخوری
وانیل یک بسته
دستور تهیه پاناکوتا کلاسیک :
ژلاتین را به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس ۲-۳ دقیقه صبر کنید.
خامه و شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.
وقتی حبابهای کوچک شروع به ظاهر شدن کردند، شیر و ژلاتین را به آرامی اضافه کنید.
وانیل را هم اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید.
مخلوط را در قالبهای کمی مرطوب شده بریزید.
وقتی دما به حالت عادی رسید، روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. بگذارید حداقل ۲-۳ ساعت بماند.
برای اینکه دسر به راحتی از قالبها خارج شود، قبل از سرو، آن را در ظرفی از آب گرم قرار دهید و با احتیاط برگردانید. میتوانید آن را با میوههای تازه سرو کنید.
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم