طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه پتاژ كدوحلواييه خامه ای خوشمزه و ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

سلااام
اين تصويري كه ميبينيد پتاژ كدوحلواييه خامه اي هست،
اول يه توضيح كوتاه راجع به تفاوت پتاژ و سوپ بدم كه در تهيه پتاژ همه مواد با هم ميكس ميشه و حالت پوره داره درصورتيكه در سوپ مواد به هيچ وجه با هم ميكس نميشه

مواد لازم پتاژ كدوحلواييه خامه ای

سيب زميني ١ عدد متوسط
هويج ١ عدد متوسط
ساقه جوان كرفس ١ شاخه
پياز ١ عدد متوسط
كدوحلوايي نصف ١ كدوي كوچك
نمك فلفل به ميزان لازم
خامه (ميزان كم و زيادش بستگي به خودتون داره)
كره (كمي براي تفت دادن)
قرص عصاره مرغ ١ عدد

طرز تهیه پتاژ كدوحلواييه خامه ای

همانطور كه مراحل طبخ را استوري براتون گذاشتم ابتدا سيب زميني،هويج،كرفس و پياز با كره تفت داده ميشن تا سبك بشن بعد بهش قرص عصاره مرغ را اضافه كنيد و يه تفت كوچيك و بعد آب جوش را اضافه كرده و ميزاريد حدودا ١٥ دقيقه مواد باهم بپزه بعدش كدوحلوايي ها كه مكعبي خرد كردين را اصافه ميكنيد و دوباره در ظرف را بسته و اجازه ميديم كه همه مواد خوب با هم پخته بشه بعد از پخت كامل با بلندر همه مواد را ميكس ميكنيم نمك و فلفل را اندازه كرده (من در اينجا نخود فرنگي كه از قبل داشتم هم اضافه كردم كه كاملاا اختياريه ولي در دستور اصلي نيست) و ميزاريم رو شعله كم تا آروم آروم بپزه بعد از پخت كامل خامه را با مقداري شير رقيق كرده و به پتاژ اضافه كنيد متاسفانه يادم رفت از اين مرحله عكس بگيرم براتون و بعد در ظرف سرو كشيده و ميل كنيد
پ ن:كدو حلوايي سرشار از ويتامين سي هست و مفيد براي سرماخوردگي

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا