رسپی
پتله پلو | دستور تهیه پتله پلو در ۲ مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه پتله پلو
شاید بیشتر جوانان امروزی استان قم حتی اسم این غذا را نشنیده باشند، اما اگر از بزرگان این استان بپرسید، با اشتیاق و به شکلی جذاب راجع به این غذای خوشمزه صحبت میکنند. همراه ما باشید!
طرز تهیه پتله پلو
طرز تهیه شماره یک
مواد لازم:
- برنج
- رشته پلویی
- گوشت چرخ کرده
- پیاز داغ
- نمک و پلته (گندم پوست کنده پخته و خشک شده)
طرز تهیه:
ابتدا برنج و رشته را بپزید و آبکش کنید. سپس آنها را با پلته، گوشت چرخ کرده و پیاز مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.
طرز تهیه شماره دو
مواد لازم:
- بلغور، نمک و زردچوبه
- برنج
- پیاز
- گوشت
- عدس
- شوید
- سیبزمینی نگینی شده
طرز تهیه:
- در ابتدا پیاز را خرد کرده و گوشت را به صورت قیمهای برش دهید و با روغن تفت دهید.
- سپس نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
- مقداری آب به آن بیفزایید و بگذارید به جوش بیاید. وقتی گوشت نیم پز شد، عدس را به آن اضافه کنید و وقتی عدس هم نیم پز شد، بلغور و برنج را به ترتیب اضافه کنید.
- زمانی که آب غذا تمام شد، سیبزمینی خرد شده و شوید را به آن اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه شوید پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه عدس پلو + نکات خوشمزه شدن پلو عدس
طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه هویج پلو خوشمزه با گوشت و دارچین