رسپی

پتله پلو | دستور تهیه پتله پلو در ۲ مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه پتله پلو

شاید بیشتر جوانان امروزی استان قم حتی اسم این غذا را نشنیده باشند، اما اگر از بزرگان این استان بپرسید، با اشتیاق و به شکلی جذاب راجع به این غذای خوشمزه صحبت می‌کنند. همراه ما باشید!

طرز تهیه پتله پلو

طرز تهیه شماره یک

مواد لازم:

  • برنج
  • رشته پلویی
  • گوشت چرخ کرده
  • پیاز داغ
  • نمک و پلته (گندم پوست کنده پخته و خشک شده)

طرز تهیه:

ابتدا برنج و رشته را بپزید و آبکش کنید. سپس آن‌ها را با پلته، گوشت چرخ کرده و پیاز مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد.

طرز تهیه شماره دو

مواد لازم:

  • بلغور، نمک و زردچوبه
  • برنج
  • پیاز
  • گوشت
  • عدس
  • شوید
  • سیب‌زمینی نگینی شده

طرز تهیه:

  1. در ابتدا پیاز را خرد کرده و گوشت را به صورت قیمه‌ای برش دهید و با روغن تفت دهید.
  2. سپس نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
  3. مقداری آب به آن بیفزایید و بگذارید به جوش بیاید. وقتی گوشت نیم پز شد، عدس را به آن اضافه کنید و وقتی عدس هم نیم پز شد، بلغور و برنج را به ترتیب اضافه کنید.
  4. زمانی که آب غذا تمام شد، سیب‌زمینی خرد شده و شوید را به آن اضافه کنید و بگذارید برنج دم بکشد.

بیشتر بخوانید :

طرز تهیه شوید پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه عدس پلو + نکات خوشمزه شدن پلو عدس

طرز تهیه شیرین پلو خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه با گوشت و دارچین

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا