رسپی

پخت ماهی سالمون در فر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پخت ماهی سالمون در فر

همانطور که از متخصصان تغذیه و پزشکان بارها شنیده‌ایم، برای داشتن یک زندگی سالم و بدن خوب، بهتر است که بیشتر از ماهی استفاده کنیم. ماهی سالمون یکی از غذاهای دریایی خوشمزه و مفید است که در ایران و دیگر کشورها بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

مواد لازم برای پخت ماهی سالمون

فیله سالمون ۲ برش
ورق مخصوص پخت غذا در فر
یک ورق که یک طرف آن کاغذ مخصوص پخت و طرف دیگر آلومینیوم است. (می‌توانید از ورق آلومینیوم هم استفاده کنید)

برای آماده‌کردن سس:

کره آب شده ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری
سیر ۲ تا ۳ حبه
آب لیموی تازه ۲ قاشق چای‌خوری
جعفری خورد شده یک قاشق سوپ‌خوری
نمک
فلفل

دستور تهیه ماهی سالمون:

سیرها را به صورت ورقه‌های نازک برش می‌زنیم. کره را آب می‌کنیم. در یک کاسه، مواد لازم برای سس را با هم مخلوط می‌کنیم.

ورق پخت و پز را باز کرده و ماهی‌ها را در وسط آن می‌گذاریم و سس را به آرامی با فرچه به روی ماهی‌ها می‌زنیم.

کناره‌های ورق را روی هم می‌آوریم تا ماهی در وسط پاکت قرار گیرد و لبه‌های کاغذ را به خوبی تا می‌زنیم تا در هنگام پخت، هیچ مایعی از کاغذ بیرون نریزد.

پخت ماهی سالمون در فر

پاکت را در سینی فر قرار داده و در فر از قبل گرم شده، به مدت ۱۳ الی ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا بپزد.

پخت ماهی سالمون در فویل

دستور تهیه ماهی سالمون با سس

ماهی به آرامی و با بخار خودش می‌پزد.

اگر مایل باشید، می‌توانید از برگ بو در کنار جعفری برای تهیه سس استفاده کنید. برگ بو عطر خوبی به ماهی می‌دهد.

پخت ماهی سالمون با سس مخصوص

پخت ماهی سالمون در فر (مرحله به مرحله)

اگر دوست دارید، می‌توانید به جای کره، از روغن زیتون در تهیه سس استفاده کنید.

این سس و روش پخت را می‌توانید برای انواع ماهی‌های دیگر نیز استفاده کنید.

یک پورسیون ماهی سالمون در حدود ۳۴۷ کالری دارد.

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا