پخت ماهی سالمون در فر (مرحله به مرحله)

“`html
پخت ماهی سالمون در فر
همانطور که از متخصصان تغذیه و پزشکان بارها شنیدهایم، برای داشتن یک زندگی سالم و بدن خوب، بهتر است که بیشتر از ماهی استفاده کنیم. ماهی سالمون یکی از غذاهای دریایی خوشمزه و مفید است که در ایران و دیگر کشورها بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
مواد لازم برای پخت ماهی سالمون
فیله سالمون ۲ برش
ورق مخصوص پخت غذا در فر
یک ورق که یک طرف آن کاغذ مخصوص پخت و طرف دیگر آلومینیوم است. (میتوانید از ورق آلومینیوم هم استفاده کنید)
برای آمادهکردن سس:
کره آب شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
سیر ۲ تا ۳ حبه
آب لیموی تازه ۲ قاشق چایخوری
جعفری خورد شده یک قاشق سوپخوری
نمک
فلفل
دستور تهیه ماهی سالمون:
سیرها را به صورت ورقههای نازک برش میزنیم. کره را آب میکنیم. در یک کاسه، مواد لازم برای سس را با هم مخلوط میکنیم.
ورق پخت و پز را باز کرده و ماهیها را در وسط آن میگذاریم و سس را به آرامی با فرچه به روی ماهیها میزنیم.
کنارههای ورق را روی هم میآوریم تا ماهی در وسط پاکت قرار گیرد و لبههای کاغذ را به خوبی تا میزنیم تا در هنگام پخت، هیچ مایعی از کاغذ بیرون نریزد.
پاکت را در سینی فر قرار داده و در فر از قبل گرم شده، به مدت ۱۳ الی ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد.
ماهی به آرامی و با بخار خودش میپزد.
اگر مایل باشید، میتوانید از برگ بو در کنار جعفری برای تهیه سس استفاده کنید. برگ بو عطر خوبی به ماهی میدهد.
اگر دوست دارید، میتوانید به جای کره، از روغن زیتون در تهیه سس استفاده کنید.
این سس و روش پخت را میتوانید برای انواع ماهیهای دیگر نیز استفاده کنید.
تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی رضیم