رسپی

پسته را چگونه شور کنیم؟ آسان‌تر از آن چیزی که فکر می‌کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

با شور کردن پسته در خانه نه تنها می‌توانید مقدار شوری پسته را به سلیقه خود تنظیم کنید، بلکه می‌توانید از چاشنی‌های مورد علاقه‌تان برای مزه‌دار کردن پسته‌ها استفاده نمایید. در این مقاله از مجله رضیم، روش‌های ساده شور کردن پسته در منزل را برایتان شرح می‌دهیم. پس اگر مقدار زیادی پسته خام دارید و می‌خواهید آن‌ها را شور کنید، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

۵ روش شور کردن پسته در منزل

برای شور کردن پسته در منزل، ۵ روش متداول وجود دارد که در ادامه هر یک از این روش‌ها را توضیح خواهیم داد.

۱- شور کردن پسته در ماهی‌تابه

برای شور کردن پسته در ماهی‌تابه، ابتدا پسته‌های خام را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب بخیسانید. بعد از این مدت، پسته‌ها را آبکش کرده و بگذارید آب اضافی آن‌ها کامل گرفته شود.

سپس پسته‌های آبکش شده را در تابه بریزید و به مقدار دلخواه نمک به آن‌ها اضافه کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا پسته‌ها خشک شوند.

زمانی که احساس کردید پسته‌ها خشک شده‌اند، حرارت را خاموش کنید. در صورتی که بعد از اتمام کار هنوز رطوبت در پسته‌ها حس کردید، آن‌ها را در هوای آزاد بگذارید تا به خوبی خشک شوند.

۲- شور کردن پسته خام در ماهی‌تابه (روش دوم)

برای درست کردن پسته برشته و شور خانگی در ماهی‌تابه به روش دوم، ابتدا باید یک محلول آب نمک تهیه کنید. سپس پسته‌های خام را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حین تفت دادن، به طور مرتب پسته‌ها را هم بزنید تا به طور یکنواخت گرم شوند. این کار را ادامه دهید تا رنگ و بوی پسته‌ها کمی تغییر کند.

در این مرحله، محلول آب نمک را روی پسته‌ها بریزید و همچنان به تفت دادن ادامه دهید تا آب نمک به طور کامل جذب پسته‌ها شود و آن‌ها کاملاً خشک شوند.

۳- شور کردن پسته خام در فر

یک روش محبوب برای شور کردن پسته در خانه، استفاده از فر است. در این روش، اول پسته‌ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب نمک بخیسانید تا نمک به درون آن‌ها نفوذ کند.

بعد از این مدت، پسته‌ها را آبکش کرده و آب اضافی آن‌ها را بگیرید. سپس پسته‌های آبکش شده را روی سینی فر قرار دهید و در فر با حرارت ملایم بگذارید.

در حین خشک شدن پسته‌ها، چند بار آن‌ها را هم بزنید تا به خوبی برشته شوند. در پایان، اگر احساس کردید هنوز رطوبتی دارند، آن‌ها را در فضای باز قرار دهید تا به طور کامل خشک شوند.

بیشتر بخوانید: خلال پسته خانگی در عرض چند دقیقه؛ اقتصادی و صد در صد طبیعی

۴- شور کردن پسته در فر (روش دوم)

در این روش، ابتدا پسته‌ها را با آب سرد بشویید و به مدت ۲۴ ساعت در محلول آب نمک بخیسانید. سپس آن‌ها را آبکش کرده و اجازه دهید آب اضافی خارج شود.

پسته را چگونه شور کنیم؟ آسان‌تر از آن چیزی که فکر می‌کنید

فر را روشن کرده و آن را روی ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید گرم شود. حالا، پسته‌ها را روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.

در طی این ۲۰ دقیقه، هر ۵ دقیقه پسته‌ها را هم بزنید. پس از ۲۰ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و بررسی کنید که آیا پسته‌ها خشک شده‌اند یا نه. اگر هنوز نم دارند، آن‌ها را در محیط باز با جریان هوای آزاد قرار دهید تا رطوبت‌شان بخار شود.

بیشتر بخوانید: روش‌های جلوگیری از کرم زدن پسته

شور کردن پسته خام در ماهی‌تابه

۵- شور کردن پسته با بخاری

شور کردن پسته روی بخاری یکی از روش‌های ساده و کاربردی است، به ویژه در فصل سرد. برای این کار، ابتدا پسته‌ها را به سلیقه خود آماده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید آن‌ها را با آب نمک، آب لیمو یا چاشنی‌های دیگر مزه‌دار کنید. سپس، پسته‌های طعم‌دار شده را روی یک سینی قرار داده و سینی را روی بخاری بگذارید.

مدت زمان خشک شدن پسته‌ها روی بخاری متغیر است اما…

“““html

به طور کلی، حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان کافی است. بعد از این زمان، سینی را از روی بخاری بردارید و یک عدد پسته را امتحان کنید تا مطمئن شوید که خوب خشک شده‌اند.

  • نکته مهم: برای اینکه پسته‌ها نسوزند، آن‌ها را در اطراف و لبه‌های سینی بچینید.

بیشتر بخوانید: روش‌های نگهداری پسته تازه در خانه با حفظ طعم

فوت و فن‌های شور کردن پسته در خانه

برای تهیه پسته شور خوشمزه و خانگی، به نکات زیر توجه کنید:

  • هرگز از حرارت بالا برای شور کردن پسته استفاده نکنید. حرارت زیاد باعث از بین رفتن مواد مغذی پسته می‌شود، پس شور کردن را در زمانی انجام دهید که عجله ندارید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید مقدار کمی روغن برای تفت دادن و شور کردن پسته‌ها استفاده کنید.
  • علاوه بر نمک، می‌توانید از چاشنی‌های مختلفی مثل گلپر، سرکه، آبغوره، آبلیمو یا زعفران دم‌کرده برای طعم‌دار کردن پسته استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین زمان خوردن پسته خام

فوت و فن‌های شور کردن پسته در خانه

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، با ۵ روش شور کردن پسته خام در منزل به شیوه‌ای که در بازار استفاده می‌شود، آشنا شدید. با استفاده از این روش‌ها می‌توانید به راحتی پسته‌های شور با طعم بازاری تهیه کنید و از خوردن آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا