رسپی

پسته شور زعفرانی را خودتان در خانه درست کنید

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پسته شور زعفرانی یکی از خوشمزه‌ترین آجیل‌هاست که طرفداران زیادی دارد. شما می‌توانید این پسته‌ها را از بازار بخرید یا به راحتی خودتان در خانه درست کنید. برای تهیه پسته شور فقط کافیست پسته تازه بگیرید و آن را به سادگی در مدت زمان کوتاه آماده کنید. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه پسته شور زعفرانی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پسته شور زعفرانی

برای درست کردن این پسته خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

پسته تازه  ۳ کیلوگرم
زعفران  به مقدار دلخواه
نمک  ۳ قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
آب لیمو ترش تازه یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پسته شور زعفرانی

برای درست کردن پسته شور مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: پوست پسته را جدا کنید

در مرحله اول، پسته‌ها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. بعد از جدا کردن پوست، وزن پسته‌ها حدود ۲ کیلوگرم می‌شود.

بیشتر بخوانید: کدو حلوایی در فریزر؛ روش‌های صحیح نگهداری و مصرف

مرحله دوم: پسته‌ها را خشک کنید

پس از جداسازی پوست، پسته‌ها را روی سینی فر پخش کنید و به مدت نیم ساعت در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید تا خشک شوند.

مرحله سوم: محلول نمکی را درست کنید

در یک کاسه، یک لیوان آب را بریزید و زعفران، نمک و آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

طرز تهیه پسته شور زعفرانی

مرحله چهارم: پسته‌ها را زعفرانی کنید

بعد از نیم ساعت که پسته‌ها خشک شدند، آنها را از فر خارج کنید. سپس با یک برس آشپزی، پسته‌ها را به محلول زعفرانی که درست کردید، آغشته کنید و با دست هم بزنید تا تمام قسمت‌های آن رنگ بگیرد.

مرحله پنجم: پسته‌ها را رست کنید

پس از اینکه پسته‌ها نمکی و زعفرانی شدند، آنها را دوباره به مدت ۴ ساعت با دمای ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید. هر نیم ساعت سینی را خارج کرده و پسته‌ها را هم بزنید تا یکنواخت رست شوند.

بیشتر بخوانید: چند ترفند جالب و کاربردی پاییزی در آشپزی

نکات تکمیلی برای تهیه پسته شور زعفرانی:

  • پسته‌ها در دمای پایین و زمان طولانی خشک می‌شوند.
  • اگر فر ندارید، می‌توانید پسته‌ها را در تابه به مدت ۶ تا ۷ ساعت تهیه کنید.
  • حتما در مرحله اول دمای فر را روی ۱۵۰ و در مرحله دوم روی ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  • پسته‌ها را در یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار در یخچال نگهداری کنید.

 

در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه پسته شور زعفرانی را برای شما شرح دادیم. به راحتی می‌توانید این پسته را با هزینه کمتر خودتان درست کنید.

پسته شور زعفرانی را خودتان در خانه درست کنید

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا