طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه پسته پلو خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

پسته پلو از اون غذاهاي خوشمزه ايه كه من به شخصه عاشقشم😍حالا ميريم سراغ طرز تهيه كه تا الان فصل پسته تازه هست درست كنيد و ازش لذت ببريد👌🏻

مواد لازم پسته پلو خانگی

پسته تازه بدون پوست نيم كيلو
برنج ١ كيلو
شويد ترجيحا تازه نيم كيلو
ماهيچه يا گوشت يا مرغ نيم كيلو
پياز ٢ عدد متوسط
سير ١ حبه
رب ١ قاشق مرباخوري
كره به ميزان لازم
دارچين زعفران و نمك و فلفل به ميزان لازم
سيب زميني جهت تزيين

طرز تهیه پسته پلو خانگی

ابتدا در ظرفي مناسب پياز را خرد كنيد پس از اينكه پياز سبك شد مقداري كره اضافه كرده و فلفل و سير رااضافه كرده و مقدار خيلي كم رب فقط براي خوشرنگ شدن،بعد از آن گوشت را اضافه و تفت ميدهيم تا تغيير رنگ پيدا كنه و بعد از آن دارچين را اضافه كرده و مقدار خيلي خيلي كم آب ريخته و اجازه ميدهيم روي شعله ملايم پخته شود🖍آب خيلي اضافه نكنيد كيفيت گوشتتون مياد پايين و بي طعم ميشه،پياز خودش آب ميندازه و شعله ملايم گوشت پخته ميشه كاملا.،
حالاااااا ميريم سراغ تهيه پلو،ابتداپسته هاي خام را با مقداري آب گرم خيس كنيد و پوست پسته را بگيريد و با چاقو از وسط نصف و اصطلاحا لپه كنيد،در ظرف ديگر برنج را طبق حالت معمول آبكشي كرده و سبزي را به آن اضافه كرده ،ته قابلمه روغن ريخته سيب زميني ها را ميچينيم و بعد مقداري برنج و گوشت هاي پخته را وسط برنج گذاشته و در آخر پسته را روي برنج ريخته يا ميتوانيم لابع لاي برنج بريزيم و دم ميكنيم،من خودم يه چوب دارچين هم ميزارم وسط برنجم عطرش تو كل خونتون ميپيچه👌🏻😍

‫0/5 ‫(0 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا