رسپی

پسته پلو با مرغ خامه‌ای؛ ترکیبی از شرق و غرب برای ناهار

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا به دنبال یک غذای خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی از مهمان‌ها هستید؟ پسته پلو با مرغ خامه‌ای انتخاب بسیار خوبی است. این غذا طعم و بوی خاصی دارد که برایتان تجربه‌ای فوق‌العاده به ارمغان می‌آورد. در این مقاله از مجله رضیم، ما به شما طرز تهیه این غذا را آموزش می‌دهیم تا به آسانی آن را در خانه درست کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه پسته پلو با مرغ خامه‌ای

مواد لازم برای تهیه پسته پلو با مرغ خامه‌ای به صورت زیر است:

مغز پسته ۱ پیمانه
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
آرد ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد
خامه  ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

مراحل تهیه پسته پلو با مرغ خامه‌ای

  • زمان آماده‌سازی مواد و پخت این غذا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
  • مقدار موادی که در این دستور داده شده مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است و شما می‌توانید با تغییر مقدار مواد، این غذا را برای تعداد بیشتر نیز آماده کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی برنج

برنج را چند ساعت قبل از شروع به پخت بشویید و با کمی آب خیس کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی پسته

مغز پسته را در یک تابه مناسب بریزید و بدون روغن چند دقیقه تفت دهید تا کمی رنگش عوض شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی مرغ و پیاز

سینه مرغ را بشویید و به تکه‌های کوچک برش بزنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

پیاز را بشویید، پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید.

پیاز خرد شده را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و سبک شود.

“““html

بیشتر بخوانید: رسپی قیسی پلو تبریزی

مرحله چهارم: آماده سازی سس خامه ای

یک تابه بردارید و مقداری آرد داخل آن بریزید. سپس کره را به آرد اضافه کنید.

اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت تفت بخورد تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد از آن خامه، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. شما می‌توانید مقدار خامه را بر اساس سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

سپس این سس را به مرغ و پیاز اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مرغ طعم سس را به خودش بگیرد.

زمان پخت مرغ بسته به اندازه و نوع آن متفاوت است. اطمینان حاصل کنید که مرغ کاملاً پخته شده باشد. برای طعم بهتر، می‌توانید کمی آبلیمو یا آب نارنج به سس مرغ اضافه کنید.

پسته پلو با مرغ خامه‌ای؛ ترکیبی از شرق و غرب برای ناهار

بیشتر بخوانید: رسپی گردو پلو با کشمش و مرغ

رسپی یک پلو مجلسی با پسته

مرحله پنجم: پخت برنج

برنج را شسته و آبکش کنید و سپس با کمی روغن، زعفران دم کرده و نمک مخلوط کنید. بعد در قابلمه به صورت لایه‌لایه با پسته‌های تفت داده شده بریزید.

قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و صبر کنید تا برنج بخار کند.

بیشتر بخوانید: رسپی لیمو پلو

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

پس از آماده شدن برنج و مرغ خامه‌ای، آن‌ها را در ظرف سرو بریزید.

برای تزیین پسته پلو می‌توانید از خلال بادام، زرشک، کشمش یا سبزیجات معطر استفاده کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید یک پسته پلو با مرغ خامه‌ای مجلسی و خوشمزه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. اگر به چشیدن طعم‌های جدید علاقه دارید، حتماً طعم این غذای جذاب و متفاوت را امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا