رسپی

پلو برای شب یلدا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پلو برای شب یلدا

در این مقاله برای شما دستور تهیه پلو مخصوص شب یلدا را آماده کرده‌ایم. امیدواریم شب یلدای خوبی را در کنار خانواده‌تان جشن بگیرید. در ادامه، مواد لازم و روش تهیه ۳ نوع پلو خوشمزه یلدایی را برایتان توضیح می‌دهیم:

۱. دستور تهیه انار پلو

انار پلو یکی از محبوب‌ترین پلوهای یلدایی است که به خاطر رنگ زیبا و طعم عالی‌اش مورد توجه قرار می‌گیرد.

مواد لازم:

  • برنج ۴ پیمانه
  • مرغ ۲ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • زعفران دم‌کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • دانه انار به مقدار لازم

دستور تهیه:

۱. مرغ را با پیاز، نمک و فلفل بپزید.
۲. برنج را شسته و با آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
۳. برنج را آبکش کرده و با مرغ پخته شده و زعفران دم‌کرده مخلوط کنید.
۴. برنج مخلوط شده را در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم دم کنید.
۵. پس از اینکه برنج دم کشید، آن را با دانه انار تزئین کنید.

۲. دستور تهیه باقالی پلو

باقالی پلو هم یکی از پلوهای محبوب ایرانی است که برای شب یلدا هم خیلی مناسب است.

مواد لازم:

  • برنج ۴ پیمانه
  • باقالی ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • زعفران دم‌کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه باقالی پلو

دستور تهیه:

۱. باقالی را از شب قبل خیس کنید.
۲. برنج را شسته و با آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
۳. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۴. باقالی را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
۵. برنج آبکش شده را به باقالی و پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید.
۶. برنج مخلوط شده را در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم دم کنید.
۷. بعد از دم کشیدن برنج، آن را با زعفران دم‌کرده تزئین کنید.

۳. دستور تهیه سبزی پلو

سبزی پلو هم یکی از پلوهای خوشمزه و مغذی ایرانی است که برای شب یلدا گزینه مناسبی به حساب می‌آید.

پلو برای شب یلدا (مرحله به مرحله)

مواد لازم:

  • برنج ۴ پیمانه
  • سبزی پلو (تره، جعفری، شوید، گشنیز، مرزه) به مقدار لازم
  • پیاز ۲ عدد
  • زعفران دم‌کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور تهیه سبزی پلو

دستور تهیه:

۱. سبزی پلو را تمیز کرده و خرد کنید.
۲. برنج را شسته و با آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید.
۳. پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۴. سبزی پلو را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید.
۵. برنج آبکش شده را به سبزی و پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید.
۶. برنج مخلوط شده را در قابلمه ریخته و با حرارت ملایم دم کنید.
۷. پس از دم کشیدن برنج، آن را با زعفران دم‌کرده تزئین کنید.

این ۳ مدل پلوی یلدایی را می‌توانید با سلیقه خود تزئین کرده و از طعم آنها در کنار خانواده و دوستانتان لذت ببرید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا