طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه پلو ميگو شيرازی خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

پلو ميگو شيرازي يه غذاي پر طرفداره كه اكثر شيرازيا درستش ميكنن،منم از اونجا كه اصالتا شيرازي ام از غذاهاي مورد علاقه م هست😋😍👌🏻

مواد لازم پلو ميگو شيرازی

ميگو٢٥٠ گرم
هويج ٢ عدد متوسط
گردو ١٠٠ گرم
كشمش ١٠٠ گرم
پياز داغ ١ عدد متوسط
برنج زعفراني

طرز تهیه پلو ميگو شيرازی

ابتدا پياز داغ بگيريد وگردو رو خرد كنيد و با كشمش تفت بدين ،ميگو را هم بعد از مزه دار كردن تفت داده و هويج را هم رنده درشت بزنيد و تفت بدين همه مواد را مخلوط نمك و فلفل را اندازه كنيد ،براي سرو هم ابتدا برنج ساده و بعد مواد(ميگو،هويج،كشمش،گردو،پياز داغ) و بعد دوباره برنج ساده و بعد دوباره مواد ريختم،درست كنيد و از طعمش لذت ببريد🤗
پ ن : در شيراز اين پلو را با ميگو خشك شده درست ميكنن اينطوري كه ميگو هارو يه جوش ميدهند و در هواي آزاد خشك ميكنن و بعد طبق دستور بالا درست ميكنن

‫0/5 ‫(0 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا