تغذیه سالم

پنیر رژیمی | 4 نوع پنیر رژیمی خوشمزه ، کم‌چرب و کم‌نمک (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

پنیر رژیمی + انواع پنیر

به گزارش رضیم: پنیر یکی از اصلی‌ترین بخش‌های صبحانه برای ما ایرانی‌هاست و به عنوان یک غذای کامل شناخته می‌شود به شرطی که به اندازه مناسب مصرف شود و در خوردن آن زیاده‌روی نشود.

چرا خوردن پنیر مفید است؟

پنیر منبع بسیار خوبی از کلسیم، چربی و پروتئین است. همچنین شامل مقادیر زیادی ویتامین A و B12 به همراه روی، فسفر و ریبوفلاوین است. پنیر حیوانی به دلیل داشتن مغذی‌های بالا معروف است و حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین K-2 نیز می‌باشد.

بر اساس چندین تحقیق، پنیر و محصولات لبنی به طور کلی می‌توانند به حفظ سلامتی دندان‌ها و جلوگیری از خرابی و پوسیدگی آن‌ها کمک کنند. در یک مطالعه که توسط دندان پزشکان دانمارکی انجام شده، مشخص شد که کودکانی که پنیر و لبنیات را به صورت متعادل مصرف می‌کنند، پس از سه سال کمتر دچار پوسیدگی دندان شده‌اند.

فواید مصرف پنیر

پنیر سرشار از کلسیم و پروتئین با کیفیت است و مقادیر زیادی ویتامین A، ویتامین B12، ویتامین K2، فسفر، روی و ریبوفلاوین و همچنین اسیدهای چرب امگا 3 دارد. به طور کلی، مصرف لبنیات به خصوص پنیر برای جلوگیری از پوسیدگی دندان‌ها مفید است.

در مطالعه‌ای که توسط دندان پزشکان دانمارکی انجام شده، نشان داده شده است که کودکانی که به طور متعادل لبنیات به ویژه پنیر مصرف می‌کنند، پس از سه سال، کمتر دچار پوسیدگی دندان می‌شوند. بنابراین نباید به خاطر چربی و نمک بالای بعضی پنیرها، آن‌ها را کنار بگذاریم؛ شما می‌توانید پنیر رژیمی را در برنامه غذایی خود برای لاغری و سلامتی وارد کنید.

چرا باید پنیر رژیمی بخوریم؟

به گزارش پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حال حاضر 29 میلیون نفر در ایران با مشکل چاقی و اضافه وزن مواجه هستند. در سال 1359، تعداد افراد چاق در ایران فقط 2 میلیون نفر بود که این عدد تا سال 1394 به 11 میلیون نفر رسیده و به عبارتی 5.5 برابر افزایش داشته است. همچنین تعداد افرادی که دچار اضافه وزن هستند، طی همین مدت از 5 میلیون نفر به 18 میلیون نفر افزایش یافته است و بیش از 3.5 برابر شده است.

پنیرهای صبحانه معمولی معمولاً چربی بسیار زیادی دارند که می‌تواند به افزایش وزن شما کمک کند. به همین خاطر، خوردن پنیر رژیمی به افرادی که به پنیر علاقه دارند توصیه می‌شود تا کمتر دچار چاقی شوند. تحقیقات نشان می‌دهند که پنیرهای رژیمی نسبت به پنیرهای معمولی دارای مقدار کمتری نمک و چربی می‌باشند. به همین دلیل مصرف آن‌ها بیشتر توصیه می‌شود.

بهترین پنیر رژیمی کدام است ؟

4 برند پنیر رژیمی برتر

حالا که می‌دانیم نباید پنیرهای پرچرب و پرنمک مصرف کنیم، قصد داریم بهترین انواع پنیر برای صبحانه را به شما معرفی کنیم تا با رعایت رژیم غذایی صحیح، سلامتی خود و خانواده‌تان را حفظ کنید.

1. پنیر کم‌چرب و کم‌نمک چوپان

  • وزن 300 گرم
  • نوع قالبی
  • میزان چربی 2 گرم در هر 30 گرم پنیر
  • میزان نمک 0.5 گرم در هر 100 گرم پنیر

2. پنیر کم‌چرب و کم‌نمک هراز

  • وزن 300 گرم
  • نوع قالبی
  • میزان چربی 2 گرم در هر 30 گرم پنیر
  • میزان نمک 0.3 گرم در هر 100 گرم پنیر

3. پنیر کم‌نمک پاک

  • وزن 300 گرم
  • نوع قالبی
  • میزان چربی 4.5 گرم در هر 30 گرم پنیر
  • میزان نمک 0.3 گرم در هر 100 گرم پنیر

4. پنیر کم‌چرب روزانه

  • وزن 340 گرم
  • نوع قالبی
  • میزان چربی 2 گرم در هر 30 گرم پنیر
  • میزان نمک 0.6 گرم در هر 100 گرم پنیر

کدام پنیر را نباید بخوریم؟

هرگز پنیر خامه‌ای نخورید! چون همان‌طور که از نامش پیداست، در آن چربی زیادی وجود دارد و به همین دلیل، از نظر تغذیه‌ای باید یکی از آخرین انتخاب‌های شما باشد. زیرا چربی موجود در لبنیات و گوشت از نوع چربی‌های اشباع است که برای سلامتی فرد مناسب نیست.

بنابراین بسیار مهم است که افراد سالم، چربی‌های منابع گوشتی و لبنیاتی را کم کنند. البته پنیر فتا و پنیر تبریز هم از نظر چربی در یک سطح قرار دارند، بنابراین تفاوت چندانی از نظر تغذیه‌ای ندارند. اما بهتر است از پنیرهایی با درصد چربی و نمک کمتر، یعنی لبنیات کم‌چرب‌تر استفاده کنید.

“`html

استفاده کنیم.

چگونه پنیر درست کنیم ؟

پنیر رژیمی | 4 نوع پنیر رژیمی خوشمزه ، کم‌چرب و کم‌نمک (2 نکته مهم)

طرز تهیه پنیر رژیمی خانگی

1. برای درست کردن پنیر رژیمی در خانه، به 1 لیتر شیر کم چرب و 2 عدد قرص مایه پنیر نیاز دارید.

2. شیر کم چرب پاستوریزه را گرم کنید تا به دمای 60 درجه برسد و بعد شعله را خاموش کنید.

3. طوری گرم باشد که بتوانید انگشتتان را داخل شیر بزنید، اما به شما نسوزد.

4. قرص‌های مایه پنیر را با کمی آب گرم مخلوط کنید و به شیر اضافه کنید و کمی هم بزنید.

5. در ظرف را بگذارید و روی آن را با یک پارچه ضخیم، حوله یا پتو بپوشانید و اجازه دهید به مدت 10 ساعت بماند تا شیر دلمه ببندد و پنیر درست شود.

6. یک کیسه متقال یا نخی آماده کنید و بر روی آبکش بگذارید. شیر دلمه بسته که حالا حاوی تکه‌های پنیر و آب است را داخل کیسه بریزید و در آن را محکم ببندید. یک وزنه سنگین رویش بگذارید و پنیر را در یک جای سرد قرار دهید. به مدت 17 ساعت صبر کنید تا آب اضافی پنیر کاملا خارج شود.

حالا پنیر شما آماده است! می‌توانید آن را از کیسه خارج کنید و در یک ظرف مناسب در یخچال نگهداری کنید. این پنیر کاملا رژیمی و کم چرب و بدون نمک است. برای ماندگاری بیشتر، می‌توانید مقداری آب جوشیده و نمک را مخلوط کنید و پنیر را در این آب نمک قرار دهید. وقتی می‌خواهید از آن استفاده کنید، یک تکه پنیر را به مدت 1 تا 4 ساعت در آب بگذارید تا نمکش گرفته شود. هرچه زمان بیشتری پنیر در آب بماند، نمکش بیشتر گرفته خواهد شد.

سایت رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا