پنیر ماسکارپونه : دستور تهیه پنیر ماسکارپونه در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
خودتان پنیر ماسکارپونه درست کنید
پنیر خامه ای ایتالیایی یا پنیر ماسکارپونه یک پنیر ایتالیایی خوشمزه است که در خیلی از غذاها و دسرها مثل تیرامیسو و چیزکیک استفاده میشود.
پنیر ماسکارپونه معمولاً چربی بیشتری نسبت به پنیر خامهای صبحانه دارد و به همین خاطر برای درست کردن دسر و چیزکیک بیشتر مناسب است.
امروز پنیر ماسکارپونه و پنیر خامهای را میتوانید از فروشگاهها تهیه کنید، اما تهیه آن در خانه آسان، خوشایند و بهصرفه است و به شما اطمینان بیشتری درباره سلامت غذاهایتان میدهد. بیایید با رضیم همراه باشید.
دستور تهیه پنیر ماسکارپونه ایتالیایی
مواد لازم برای تهیه پنیر ماسکارپونه
- خامه: ۳۰۰ گرم
- سرکه سفید: نصف قاشق غذاخوری
دستور تهیه پنیر ماسکارپونه در منزل
- ابتدا یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید.
- خامه را در یک ظرف کوچکتر بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا کمی نرم شود.
- ظرف خامه را روی بخار آب در قابلمه قرار دهید (مانند روش بن ماری) و به آن اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه روی بخار بماند تا کاملاً نرم شود.
- بعد از نرم شدن خامه، سرکه را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا خامه سفت شود (شبیه فرنی).
- حالا خامه سفت شده را داخل یک پارچه تمیز بریزید و بگذارید آب آن خارج شود. در این مرحله نباید به خامه فشار وارد کنید.
- زمانی که کمی از آب خامه خارج شد، آن را در یک ظرف دربسته به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.
نکته مهم در تهیه این پنیر این است که اگر از خامه محلی استفاده کنید، پنیر بهتری تهیه خواهید کرد.
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیه سس مایونز در خانه سالم و خوشمزه
دستور تهیه سس فلفل ترکیهای تند و بینظیر
دستور تهیه سس هزار جزیره مرحله به مرحله
دستور تهیه سس قارچ با طعمی بینظیر در منزل
گردآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی