پوآچای سیب زمینی نان ترکیه ای مغز دار خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
پوآچای سیب زمینی نان ترکیهای مغزدار خوشمزه
یکی از آسانترین و خوشمزهترین غذاها با سیبزمینی، پوآچای سیبزمینی است. این غذای لذیذ با خمیری خاص و مواد خوشمزه تهیه میشود که میتوانید به دلخواه خود در کنار سیبزمینی، از مواد دیگر مثل گوشت چرخکرده استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه پوآچای سیبزمینی را به شما آموزش میدهیم:
مواد لازم برای خمیر:
1 لیوان شیر ولرم
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق چایخوری نمک
4 تا 5 لیوان آرد
مواد لازم برای میانپُر:
3 عدد سیبزمینی آبپز
1 عدد پیاز
100 گرم پنیر سفید
1/2 دسته جعفری
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه به مقدار لازم
طرز تهیه پوآچای سیبزمینی:
تهیه خمیر: در یک کاسه بزرگ، شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود. سپس روغن مایع، نمک و آرد را به تدریج اضافه کرده و با هم ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس روی کاسه را با پارچه بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جایی گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
تهیه مواد میانپُر: سیبزمینیهای آبپز را پوست کرده و با چنگال له کنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیبزمینی له شده، پنیر رنده شده، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه را به پیاز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
شکل دادن به پوآچا: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک تخممرغ بردارید و با دست آن را پهن کرده و کمی گود کنید. سپس مقداری از مواد میانپُر را داخل خمیر بگذارید و لبههای آن را به هم بچسبانید. میتوانید روی پوآچاها را با چاقو برشهایی ایجاد کنید.
پخت پوآچا: پوآچاها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. سپس از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
نکات تکمیلی:
میتوانید از مواد میانپُر دلخواه خود برای تهیه پوآچا استفاده کنید. به عنوان مثال میتوانید از گوشت چرخکرده، مرغ، قارچ یا سبزیجات دیگر استفاده کنید.
برای اینکه پوآچاها پفکیتر شوند، میتوانید قبل از پخت، روی آنها را با زرده تخممرغ رومال کنید.
پوآچا را میتوانید گرم یا سرد سرو کنید.
پوآچای سیبزمینی، غذایی خوشمزه و محبوب است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. این نان میتواند به عنوان میانوعده، غذای سبک یا پیش غذا سرو شود.
نوش جان!