طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه پوآچای شکم پر خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم پوآچای شکم پر

۱) یک لیوان شیر ولرم
۲) یک لیوان روغن مایع
۳) یک لیوان سودا ( آب گازدار )
۴) ۲ ق.غ شکر
۵) یک ق.م نمک
۶) ۴۲ گرم خمیر مایه تر
۷) آرد به میزان کافی

✔ مواد میانی :
۱) نصف کاسه زیتون خرد شده
۲) ۳ ق.غ روغن زیتون
۳) یک کاسه پنیرسفید
۴) یک دسته جعفری خرد شده

✔ برای روش :
۱) ۲ عدد زرده ی تخم مرغ
۲) یک ق.غ شیر

طرز تهیه پوآچای شکم پر

به غیر از آرد تمام مواد رو داخل ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید ورز بدید تا خمیر نرمی درست بشه روی خمیر رو بپوشانید یکساعت اجازه بدید تا خمیر عمل بیاد خمیر که عمل اومد هشت قسمت تقسیم کنید خمیر رو طبق عکس با وردنه باز کنید نصف خمیر رو بصورت رشته برش بدید اما تا انتها نبرید در قسمتی که برش ندادید مخلوط زیتون و روغن زیتون رو بریزید و به شکل رول ببندید و یک خمیر رو هم به همین صورت پر کنید و وسط قالب قرار بدید روش رو بپوشانید و ۲۰ دقیقه بزارید تا دوباره عمل بیاد روش مخلوط شیر و زرده ی تخم مرغ بزنید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه بپزید برای مابقی خمیر همینطور باز کنید و مخلوط پنیر و جعفری رو بریزید و رول کنید .
نوش جان 😋

‫0/5 ‫(0 نظر)

8 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا