پودر مرنگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟ (مرحله به مرحله)

“`html
پودر مرنگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟
پودر مرنگ یک جایگزین خوب برای سفیده تخم مرغ است. در روشهای قدیمی برای تهیه شیرینی مرنگ از سفیده تخم مرغ استفاده میشد، اما حالا بیشتر از پودر مرنگ که ترکیبی از پودر سفیده تخم مرغ و پودر قند است، برای تهیه آسانتر این شیرینی استفاده میشود. این شیرینی سبک و خوشمزه در رنگهای متنوع درست میشود و میتوانید آن را برای مراسمها تهیه کرده و به دوستان و عزیزان خود هدیه بدهید.
پودر مرنگ ریشه در قرن هجدهم و شهر مرینگن (meiringen) در سوئیس دارد و نام مرنگ هم از این شهر گرفته شده است. زمانی که یک قناد ایتالیایی به نام گاسپارینی این شیرینی را برای جلب توجه قلب پرنسس ماریا، نامزد پادشاه لوئیس پانزدهم، درست کرد. با این حال، داستانهای زیادی درباره تاریخچه این شیرینی وجود دارد. مرنگ خیلی زود در سرتاسر اروپا محبوب شد و به قلب ملکهها و پادشاهان آن زمان نیز راه یافت.
موارد مصرف پودر مرنگ
از پودر سفیده تخم مرغ علاوه بر تهیه شیرینی مرنگ، در تزئین کیک و بهخصوص شیرینی کوکی هم استفاده میشود. این پودر در تهیه کرم رویال، که به آن رویال آیسینگ هم میگویند، بسیار کاربردی است و برای تزئین کوکیها به کار میرود. مزیت استفاده از پودر مرنگ در کرم رویال این است که به صورت خام استفاده میشود و در مراحل تولید آن پاستوریزه شده است.
همچنین میتوان از پودر مرنگ برای تهیه گاناش شکلاتی هم استفاده کرد. در تهیه انواع دسر و کیکهایی مثل چیز کیک، کیک بستنی، بستنی زمستانی و همچنین شیرینیهایی که با آجیل تهیه میشوند، وجود این پودر مفید است و میتواند کارایی بالایی داشته باشد.
طرز استفاده از پودر مرنگ
برای استفاده از پودر مرنگ کافی است مقداری از آن را با کمی آب مخلوط کنید و با همزن به خوبی مخلوط کنید. برای هر کاربرد خود، غلظت متفاوتی میتوانید از پودر مرنگ و آب تهیه کنید. مثلاً کرم رویال آیسینگ باید نسبت به کرم شیرینی مرنگ نرمتر باشد و به آب بیشتری نیاز دارد. همچنین میتوانید از رنگها و سرماسورههای مختلف به سلیقه خود استفاده کنید.
مزایای استفاده از پودر مرنگ یا پودر سفیده تخم مرغ
پودر سفیده تخم مرغ در مراحل تولید با روشهای خاصی غلیظ شده و سپس به فرآیند پاستوریزاسیون میرسد. این کار باعث افزایش ماندگاری آن بعد از تهیه میشود و همچنین با کاهش بار میکروبی، میتوانید بدون نگرانی از آن در مواردی که حرارت نمیبیند، استفاده کنید.