پودینگ انجیر را اینجوری درست کنید!

“`html
حالا که فصل انجیر تازه است، حتما دسر پودینگ انجیر را امتحان کنید. در این مقاله از مجله رضیم، ما طرز تهیه پودینگ انجیر که یک دسر تابستانی خوشمزه است را به شما میآموزیم.
مواد لازم برای تهیه پودینگ انجیر
برای درست کردن پودینگ انجیر به مواد زیر نیاز دارید:
شیر | ۴ لیوان |
پودر نشاسته ذرت | یک قاشق غذاخوری |
آرد | یک قاشق غذاخوری |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
انجیر تازه | ۵۰۰ گرم |
مراحل تهیه پودینگ انجیر
برای تهیه پودینگ انجیر طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول: خرد کردن انجیرها
اول انجیرها را تمیز بشویید و سپس آنها را به شکل مکعبی برش بزنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد اصلی
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. بهتر است از قابلمه چدنی استفاده کنید. سپس آرد، پودر نشاسته ذرت و شکر را داخل قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس شیر را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر تابستانی ساده؛ بدون نیاز به فر در کمترین زمان
مرحله سوم: اضافه کردن انجیرها
وقتی مواد در قابلمه به جوش آمد، انجیرهای خرد شده را اضافه کنید و حدود ۷-۸ دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
مرحله چهارم: میکس کردن مواد
زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد کمی خنک شود.
سپس با یک گوشتکوب برقی یا مخلوطکن، مواد را میکس کنید تا یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: روش ساده برای تهیه کمپوت انجیر خانگی
مرحله پنجم: ریختن پودینگ در ظرف
بعد از میکس شدن مواد، آنها را در ظرفی شبیه جام بریزید. روی ظرف را با یک درپوش یا هر چیز دیگری بپوشانید و سپس یک پارچه روی ظرفها بگذارید. بعد از اینکه کمی خنک شد، آنها را به یخچال منتقل کنید.
مرحله ششم: تزئین پودینگ
برای تزئین پودینگ میتوانید از هر نوع مواد خوراکی که میپسندید به دلخواه استفاده کنید.
پودر پسته، فندق و گردو گزینههای خوبی برای تزئین پودینگ انجیر هستند.
نکات کلیدی برای تهیه پودینگ انجیر
- انجیرهای زرد و شیرین را انتخاب کنید.
- نشاسته ذرت را جایگزین نکنید، از نشاسته گندم به جای آن استفاده نکنید.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم با یک دسر تابستانی خوشمزه آشنا شدید. چون انجیر یک میوه تابستانی است، حتما پودینگ انجیر را در فصل تابستان تهیه کرده و از میوههای فصل بیشترین استفاده را ببرید.