رسپی
پودینگ برنج : دستور تهیه پودینگ برنج دسر خاص و خوشمزه برای بچه ها (مرحله به مرحله)

“`html
پودینگ برنج | طرز تهیه پودینگ برنج ( غذای کودکان )
در این پست، به شما طرز تهیه پودینگ برنج را آموزش میدهیم. با رضیم همراه باشید تا دستور آشپزی را مشاهده کنید.
دسر ساده و خوشمزه! پودینگ برنج
مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج
- برنج خام ۳/۴ پیمانه
- شیر ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- تخممرغ هم زده ۱ عدد
- کشمش طلایی ۲/۳ پیمانه
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- آب ۱ و ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه پودینگ برنج
- یک و نیم پیمانه آب را در قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید.
- سپس برنج را به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
- بعد از اینکه برنج پخت، یک و نیم پیمانه شیر، نمک و شکر را در قابلمهای دیگر ترکیب کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا غلیظ شود.
- حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد، نصف پیمانه شیر را به قابلمه اضافه کنید و تخممرغ و کشمش را نیز اضافه کرده و به مدت دو دقیقه دیگر هم بزنید.
- سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه مقلوبه پلـو – غذای خوشمزه عربی و ترکیهای
طرز تهیه غذای محبوب ترکیهای (کومپیر) سیبزمینی شکمپر
جمعآوری شده از مجلهی رضیم
مریم امینی