رسپی

پودینگ هلو رو اینطوری درست کن، خیلی خوشمزه میشه!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پودینگ هلو یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه تابستان است که تهیه آن بسیار آسان بوده و به راحتی می‌توان آن را در خانه درست کرد. در ادامه، با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این پودینگ خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پودینگ هلو

برای تهیه پودینگ هلو به مواد زیر نیاز دارید:

شیر ۱ لیتر
شکر ۱ سوم پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه صورتی نصف پاکت
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
هلو رسیده ۵ عدد کوچک
شکر ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
کره ۲۰ گرم
فندق (اختیاری) به مقدار لازم

آماده‌سازی و مزه‌دار کردن هلو

برای آماده‌سازی و مزه‌دار کردن هلو مراحل زیر را انجام دهید:

  1. اول هلوها را پوست بگیرید و سپس آنها را در یک ماهیتابه بریزید.
  2. به هلوها شکر و کره اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  3. ترکیب را کمی هم بزنید تا شکر و کره آب شوند. ادامه دهید تا هلوها کمی آب بیندازند و بپزند.
  4. وقتی هلوها مقداری آب انداختند، حرارت را افزایش دهید و فندق‌های خرد شده را اضافه کنید.
  5. بعد از ۲ الی ۳ دقیقه که فندق‌ها نرم شدند، پودر دارچین را اضافه کنید و هم بزنید.
  6. سپس زیر گاز را خاموش کنید و بگذارید هلوها خنک شوند.

بیشتر بخوانید: روش‌های پوست کندن هلو

مراحل تهیه پودینگ هلو

با انجام مراحل ساده زیر می‌توانید یک پودینگ هلوی خوشمزه تهیه کنید.

مرحله اول: مخلوط کردن نشاسته و آرد

نشاسته و آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس مقداری شیر هم‌ دما با محیط به آن اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا آرد کاملاً در شیر حل شود.

مرحله دوم: گرم کردن ترکیب نشاسته، آرد و شیر

مواد را داخل…

“““html

یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و با همزن دستی خوب هم بزنید. بعد از حدود ۱ دقیقه، زمانی که یکم گرم شد، شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود. ادامه دهید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد داخل قابلمه کم کم غلیظ و قوام پیدا کند.

هر چند دقیقه یک بار با لیسک، مواد را به سمت وسط بکشید تا موادی که به دیواره قابلمه چسبیده‌اند، هم با سایر مواد مخلوط شوند.

بعد از حدود ۵ دقیقه، مواد باید کمی غلیظ شود. باید به حدی باشد که وقتی انگشتتان را روی لیسک می‌کشید، دو قسمت جدا شده مواد به هم نرسند و فاصله داشته باشند. وقتی به این غلظت رسیدید، حرارت را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی هلو و آناناس

مرحله سوم: اضافه کردن خامه

در حالیکه مواد هنوز گرم است، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه با مواد ترکیب و یکدست شود. وانیل را هم در این مرحله به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مراحل تهیه پودینگ هلو

پودینگ هلو رو اینطوری درست کن، خیلی خوشمزه میشه!

مرحله چهارم: افزودن هلو

چند قاشق از هلو را برای تزیین کنار بگذارید و باقی‌مانده را داخل پودینگ بریزید.

نکته: حتما دقت کنید که وقتی هلو را می‌پزید، آب آن کشیده شود؛ زیرا آب اضافی باعث می‌شود پودینگ غلظت مناسبی نداشته باشد.

هلو را آرام داخل مواد هم بزنید تا خوب ترکیب شوند؛ مراقب باشید که هلو را خیلی له نکنید!

می‌توانید برای زیبایی بیشتر، کمی زعفران دم کرده یا رنگ زعفران به پودینگ اضافه کنید.

حالا پودینگ هلو آماده است. فقط باید اجازه دهید کمی خنک شود تا آن را داخل ظرف سرو بریزید.

مرحله پنجم: انتقال پودینگ به ظرف سرو

می‌توانید از شات‌ها و لیوان‌های دسر برای سرو استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم پودینگ را داخل یک پارچ کوچک بریزید و سپس داخل شات‌ها را پر کنید تا دیواره ظرف‌تان تمیز بماند.

بعد از پر کردن شات‌ها، حتما آن را چند بار روی سطح کار بزنید تا سطح آن صاف شود. سپس در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی پودینگ شکلاتی

مرحله ششم: تزیین و سرو پودینگ

در نهایت مقداری از هلوهای باقی‌مانده را روی هر شات پودینگ هلو بریزید و با برگ نعنا آن را تزیین کنید. می‌توانید از برش‌های تازه هلو یا کمی پودر دارچین هم برای تزیین استفاده کنید.

نکات مهم در تهیه پودینگ هلو

نکات مهم در تهیه پودینگ هلو

در ادامه چند نکته برای تهیه پودینگ هلو به شما ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

  1. نکته مهم این است که شیر باید هم‌دمای محیط باشد و به آرامی به آرد اضافه کنید؛ در غیر این صورت، آرد به صورت گلوله گلوله خواهد شد و بافت دسر را خراب می‌کند.
  2. الک کردن آرد کمک می‌کند تا آرد نرم شود و گلوله نشود. پس الک کردن را فراموش نکنید.
  3. خامه نیز باید هم‌دمای محیط باشد تا به راحتی با مواد ترکیب شود و بریده بریده نشود.
  4. شیرینی دسر را می‌توانید به سلیقه خود تنظیم کنید.
  5. با توجه به شیرینی هلوها، میزان شکر را می‌توانید کم یا زیاد کنید.
  6. به جای فندوق، می‌توانید از هر نوع مغز دیگر مانند بادام، گردو و غیره استفاده کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم به رسپی پودینگ هلو پرداختیم. این پودینگ به دلیل راحتی در تهیه و طعم فوق‌العاده‌اش، از دسرهای محبوب تابستان به شمار می‌آید که بدون شک شما را شگفت‌زده خواهد کرد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا