طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه پيراشكی گوشت و اسفناج با پنير خانگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم پيراشكی گوشت و اسفناج با پنير

گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم
پياز ١ عدد
سير ٢ حبه
قارچ ٢٠٠ گرم
اسفناج ٢٠٠ گرم
پنير خامه اي حدودا ١٠٠ گرم
پنير پيتزا مقدار لازم
زردچوبه،فلفل سياه و قرمز،اويشن،پودر سير،پودر پياز به ميزان لازم

طرز تهیه پيراشكی گوشت و اسفناج با پنير

براي درست كردن مواد مياني ابتدا گوشت چرخ كرده و پياز و سير و ادويجات رامخلوط و تفت ميديم سپس قارچ را اضافه كرده و ميزاريم كنار تا سرد بشه،بعد خمير را توسط كاسه به اندازه كف دست برش زده و حالا اول مقداري پنير خامه اي روي يك طرف خمير ميكشيم بعد روي پنير خامه اي مقداري اسفناج خرد شده (خام) ميريزيم بعد روي اسفناج ها گوشت چرخ كرده و بعد پنير پيتزا بعد نصف خمير را روي مواد مياريم و ميپيچيم يا با سر چنگال مدل ميديم و خمير را محكم ميكنيم و در روغن سرخ يا در فر البته اگر در فر ميزاريم روشو مقداري با روغن چرب ميكنيم وبعد گريل ميكنيم من خودم از فر استفاده كردم ورژن رژيمي 😊👌🏻درست كنيد و لذت ببريد از طعمش عاليهههه

‫0/5 ‫(0 نظر)

9 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا