رسپی

پیتزا با ماهی سالمون عجیب و غریب ولی خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بهترین راه برای سالم‌تر کردن فست‌فودها این است که از مواد غذایی مفید استفاده کنید. در این مقاله، شما را با طرز تهیه پیتزا با ماهی سالمون آشنا می‌کنیم.
پیتزا یکی از محبوب‌ترین فست‌فودها در ایران است و به ویژه کودکان و نوجوانان به آن علاقه دارند. با این حال، برخی افراد فکر می‌کنند که خوردن پیتزا برای سلامتی مناسب نیست و ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.

مواد لازم برای تهیه پیتزا با ماهی سالمون

یک عدد فیله ماهی سالمون
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
یک عدد خمیر پیتزا بزرگ
۱۰۰ گرم کره
دو قاشق سوپ‌خوری آرد
یک لیوان شیر
سه قاشق غذاخوری خامه
یک فنجان پنیر پارمزان
یک فنجان پنیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا با ماهی سالمون

برای تهیه یک پیتزای خوشمزه، ابتدا باید ماهی سالمون را تمیز کرده و بپزید. برای تمیز کردن ماهی، پوست آن را بکنید و اگر تیغ‌های بزرگ دارد، آن‌ها را جدا کنید. این ماهی معمولاً تیغ‌های زیادی ندارد و اگر هم تیغی داشته باشد، به راحتی می‌توانید آن را ببینید. برای پختن ماهی، می‌توانید از فر استفاده کنید. ابتدا سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل و پودر سیر را به ماهی اضافه کنید. اجازه دهید ماهی به مدت نیم ساعت در فر بپزد.

برای خوشمزه‌تر شدن ماهی، بهتر است قبل از قرار دادن آن در فر، اجازه دهید نیم ساعت با مواد ترکیب‌شده در یخچال بماند. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد نگه دارید تا ماهی خوب پخته شود.
بعد از اینکه ماهی پخته شد، آن را از فر بیرون آورده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. می‌توانید گوشت ماهی را با چنگال ریز کنید و اگر تیغی دیدید، آن را جدا کنید تا در خوردن پیتزا با مشکل مواجه نشوید.

پیتزا ماهی

حالا که ماهی آماده شده، به تهیه سس پیتزا می‌پردازیم. برای تهیه سس، کره را در تابه ریخته و بعد از ذوب شدن، مقداری آرد به آن اضافه کنید. اجازه دهید آرد خوب تفت بخورد تا رنگ آن تغییر کند و طعم خامی‌اش برطرف شود.
پس از تفت دادن آرد، شیر و خامه را اضافه کرده و بگذارید مواد با حرارت کم به جوش بیاید. وقتی مواد آماده شد، پنیر پارمزان را هم بیفزایید و هم بزنید تا مواد کش‌دار شوند. در این مرحله می‌توانید نمک، فلفل و پودر سیر را هم اضافه کنید.

حالا که سس پیتزا آماده شد، می‌توانید پیتزا را برای پخت در فر آماده کنید. خمیر را در سینی فر قرار دهید و یک قاشق از سس را روی آن بریزید. سس را به‌خوبی روی خمیر پخش کنید.
سپس تکه‌های ماهی را روی سس بگذارید و روی آن‌ها پنیر پیتزا بریزید. سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و اجازه دهید پیتزا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد تا پنیر روی آن خوب طلایی و ذوب شود.
پیتزا یکی از اصلی‌ترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر جهان و به‌ویژه در اروپا طرفداران زیادی دارد. این پیتزا با ماهی سالمون دارای مواد کمی است و شما می‌توانید آن را به‌راحتی و در کم‌ترین زمان ممکن در خانه تهیه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا