پیتزا راتاتویی : دستور تهیه پیتزا راتاتویی غذای محبوب فرانسوی (مرحله به مرحله)

“`html
پیتزا راتاتویی | دستور تهیه پیتزا راتاتویی
پیتزایی راتاتویی یک انتخاب عالی برای گیاهخوارهاست. این پیتزا که با دو نوع پنیر تهیه میشود، یکی از خوشطعمترین پیتزاهای بدون گوشت است که امتحان خواهید کرد.
اگر با غذای راتاتویی آشنا باشید، احتمالاً حدس زدهاید که محتوای این پیتزا از چه ترکیباتی تشکیل شده. پس همراه ما باشید.
پیتزا راتاتویی، یک غذای فرانسوی بسیار خوشمزه
این پیتزا یک غذای فرانسوی است و به راحتی میتواند در دسته غذاهای سالم قرار بگیرد.
استفاده از انواع سبزیجات رنگارنگ نه تنها چهره زیبا به این پیتزا میدهد بلکه طعمی خاص هم به آن اضافه میکند. پروتئین، فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانها را فراموش نکنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا راتاتویی
- 340 گرم خمیر پیتزا منجمد
- یک عدد فلفل دلمهای
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو فنجان بادمجان مکعبی بریده شده
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- شش حبه سیر ریز خرد شده
- یک فنجان کدو سبز هندی نازک برش خورده
- یک فنجان کدو معمولی نازک برش خورده
- یک قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه خرد شده
- نصف فنجان سس مارینارا
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
- 85 گرم پنیر موزارلا، ریز شده
- سه چهارم فنجان پیاز قرمز ورقهای نازک
- یک چهارم فنجان پنیر پارمسان رنده شده
- یک سوم فنجان برگهای ریحان تازه خرد شده
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
دستور تهیه پیتزا راتاتویی در منزل
خمیر پیتزا را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید و روی آن را بپوشانید. سپس فر را روشن کنید تا گرم شود.
فلفل دلمهای را به دو نیم تقسیم کرده و دانههای آن را خارج کنید. نیمههای فلفل را با سمت پوست رو به بالا روی سینی پخت بگذارید و به مدت 12 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی سیاه شود.
سپس فلفلها را در فویل بپیچید و 10 دقیقه بگذارید بماند. بعد پوست آنها را جدا کنید و به قطعات ضخیم تقسیم کنید.
یک سینی سنگین را داخل فر بگذارید و فر را به دمای 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک ماهیتابه بزرگ نچسب را روی شعله متوسط گرم کنید و یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید تا همهجا چرب شود.
بادمجانها را اضافه کنید و 3 دقیقه سرخ کنید. سپس نمک و سیر را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر سرخ کنید. بادمجانها را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
کدو سبز، کدو و پونه کوهی را به ماهیتابه اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر سرخ کنید. سپس ترکیب کدوها را هم از ماهیتابه خارج کنید.
سس مارینارا و سرکه بالزامیک را مخلوط کنید. خمیر پیتزا را به شکل دایرهای به اندازه 35 سانتیمتر درآورید.
آن را با چنگال سوراخ کنید. سینی سنگین را از فر بیرون بیاورید و کمی آرد ذرت روی آن بپاشید. خمیر را روی سینی قرار دهید.
به مدت 5 دقیقه در دمای 500 درجه فارنهایت بپزید و سپس از فر بیرون بیاورید. مخلوط سس مارینارا را روی خمیر بمالید و کمی لبه خمیر را خالی بگذارید. نیمی از پنیر موزارلا را روی سس بپاشید و ترکیب کدو را روی آن بچینید.
بقیه پنیر موزارلا، ترکیب بادمجان، فلفلها و حلقههای پیاز را روی مواد قبلی قرار دهید و در انتها پنیر پارمسان را اضافه کنید.
برای 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که رویه پیتزا طلایی شود به پختن ادامه دهید. بعد از پخت، ریحان و فلفل خرد شده را روی پیتزا بپاشید و سرو کنید.
“““html
آن را به 8 قسمت تقسیم کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور تهیه برای چهار وعده در نظر گرفته شده است. هر وعده شامل دو قسمت از این پیتزا می شود.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.
- کالری: 392
- چربی در یک وعده: 11.6 گرم
- چربی اشباع در یک وعده: 4.9 گرم
- چربی غیر اشباع: 1.2 گرم
- پروتئین در یک وعده: 15 گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: 55 گرم
- فیبر در یک وعده: 10 گرم
- کلسترول در یک وعده: 20 میلی گرم
- آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
- سدیم در یک وعده: 585 میلی گرم
- کلسیم در یک وعده: 102 میلی گرم
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه پیتزا کالباس و قارچ ؛ ساده و خوشمزه
دستور تهیه ی پیتزا کردی (نان کلانه) غذای محلی کردستان
دستور تهیه پنیر پیتزا در خانه به ۲ روش اصولی + عکس