رسپی

پیتزا رست بیف | دستور تهیه پیتزا رست بیف + خواص پیتزا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پیتزا رست بیف ایتالیایی + دستور تهیه پیتزا

در این مطلب طرز تهیه پیتزا رست بیف خوشمزه را برای شما آماده کرده‌ایم. پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا رست بیف خوشمزه

پیتزا یکی از پرطرفدارترین فست فودها در سراسر جهان، از جمله کشور ما است. اما چون در بیشتر پیتزاها از سوسیس و کالباس استفاده می‌شود، شاید برای سلامتی مناسب نباشد. بهتر است از پیتزاهایی استفاده کنید که از مواد گوشتی فرآوری‌شده استفاده نمی‌کنند.

یکی از این پیتزاها پیتزا رست بیف است. در این پیتزا از سبزیجات و گوشت راسته استفاده می‌شود که نه تنها ضرری ندارند، بلکه برای سلامتی هم مفید هستند. شما می‌توانید این پیتزا را در تابه هم تهیه کنید و نیازی به فر ندارید.

مواد اولیه برای تهیه این پیتزا

  • گوشت راسته 200 تا 300 گرم
  • فلفل دلمه‌ای رنگی 3 عدد
  • سیر 4 تا 5 حبه
  • سس کچاپ، مایه خمیر، ماست از هر کدام 2 قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
  • پیاز 1 عدد
  • سس خردل 2 قاشق غذاخوری
  • شیر نصف پیمانه
  • زیتون حلقه‌شده 2 قاشق غذاخوری
  • آرد 4 پیمانه
  • پنیر موزارلا 400 گرم
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم

نکته: اگر دوست دارید می‌توانید از قارچ هم برای این پیتزا استفاده کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

  • ماست را با مقداری سیر، شکر، نمک و مایه خمیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سیر را حتما رنده کنید و سپس با ماست مخلوط کنید.
  • سپس باقی‌مانده شیر را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی مخلوط کف کرد، یعنی آماده است.
  • کم کم آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به غلظت مناسب برسد. سپس آن را ورز دهید.
  • آرد را کم کم اضافه کنید، چون به مقداری آرد نیاز دارید که خمیر به دست نچسبد. به همین دلیل همه آرد را به یکباره اضافه نکنید.
  • خمیر را آماده کنید و کنار بگذارید.

دستور تهیه پیتزا رست بیف

  1. ابتدا گوشت راسته را به 3 تا 4 تکه تقسیم کنید.
  2. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و تکه‌های گوشت را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  3. برای اینکه بوی گوشت را بگیرید، پیاز به آن اضافه کنید. پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده و به گوشت بیفزایید. وقتی پیاز را درشت خرد کنید، در انتها راحت‌تر می‌توانید آن را از گوشت جدا کنید.
  4. سیرها را له کرده و به گوشت اضافه کنید.
  5. مقداری آب به گوشت اضافه کرده و به مدت یک ساعت روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شود.
  6. وقتی گوشت آماده شد، آن را با دست ریش ریش کنید.
  7. حال در یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و گوشت‌های ریش ریش شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید.
  8. خمیر آماده شده را بسط دهید.
  9. بر روی یک تخته آشپزخانه مقداری آرد بپاشید و حدود 150 تا 160 گرم از خمیر را روی آن قرار دهید. ابتدا با دست کمی خمیر را پهن کرده و سپس با وردنه باز کنید.
  10. مقداری سس خردل و سس کچاپ را روی هر کدام از نان‌ها بزنید.
  11. سپس گوشت را روی آن قرار دهید. اگر دوست دارید در این مرحله می‌توانید مقداری قارچ خرد شده نیز به پیتزا اضافه کنید.
  12. پنیر پیتزا را نیز روی خمیر بریزید.
  13. حالا فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کرده و به همراه زیتون روی پنیر بریزید.
  14. فر را از ۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و پیتزا را به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. اگر بعد از این مدت نان پیتزا خام بود، اجازه دهید زمان بیشتری در فر بماند.

نکته: این پیتزا را می‌توانید در ماهیتابه نیز تهیه کنید. برای این کار، خمیر پیتزا را که پهن کرده‌اید در یک ماهیتابه با سایز مناسب قرار دهید.

“““html

دهید و سپس به ترتیب یاد شده مواد را به آن اضافه کنید. به یاد داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد و درب ماهیتابه را نیز در طول زمان پخت بسته نگهدارید.

چند ایده برای تزیین پیتزای رست بیف

الان پیتزا آماده شده و باید آن را سرو کنید. برای این کار، مقداری کلم بروکلی را بخارپز کنید و ساقه آن را جدا کنید. باقی‌مانده را روی پیتزا و دور آن بچینید. همچنین چند گوجه‌فرنگی گیلاسی را از وسط نصف کرده و روی پیتزا و اطراف آن قرار دهید.

خواص پیتزای رست بیف

پیتزا یکی از غذاهای محبوب همه، به خصوص کودکان است. بنابراین سعی کنید انواعی از این غذا را درست کنید که حاوی مواد مضر نباشند و به سلامتی کمک کنند.

گوشت قرمز که در پیتزا رست بیف به کار رفته، منبع خوبی از پروتئین است و کمک می‌کند تا کم‌خونی ناشی از فقر آهن درمان شود.

همچنین فلفل دلمه‌ای که در این پیتزا استفاده می‌شود، مقدار زیادی ویتامین C دارد و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. از خواص دیگر فلفل دلمه‌ای این است که می‌تواند سرب موجود در هوا را از بدن دفع کند.

بیشتر بخوانید :

طرز پخت پیتزا مارگاریتا (گوجه‌ای) به روش ساده

دستور تهیه پیتزا کردی (نان کلانه) غذای محلی کردستان

پیتزا رست بیف | دستور تهیه پیتزا رست بیف + خواص پیتزا (مرحله به مرحله)

دستور تهیه پیتزا رژیمی: پیتزای سبزیجات

دستور تهیه نان سیر ایتالیایی با طعمی خاص

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا