پیری وطب سنتی (2 نکته مهم)

پیری و طب سنتی
گیاهان و مواد غذایی می توانند به دو روش به سلامت ما کمک کنند. اول اینکه خودشان دارای مواد ضد پیری به نام آنتی اکسیدان هستند و دوم اینکه به سیستم های طبیعی بدن در تولید آنتی اکسیدان ها کمک می کنند. آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که هم از راه غذا وارد بدن می شوند و هم به وسیله خود بدن ساخته می شوند. این ترکیبات می توانند به بدن در جنگ با مولکول های مضر به نام رادیکال های آزاد کمک کنند. رادیکال های آزاد می توانند باعث تسریع در پیری شوند. بنابراین استفاده از آنتی اکسیدان ها به صورت منظم در رژیم غذایی، یک راه عالی برای کند کردن روند پیری است.
سه گیاه با بیشترین مقدار آنتی اکسیدان
چای
گینکو بیلودا
جنسینگ
خوراکی هایی با بیشترین مقدار آنتی اکسیدان
آلو خشک و آلو
انگور سیاه و کشمش
زغال اخته، توت، تمشک، توت فرنگی و گیلاس
کیوی
گریپ فروت صورتی
سیر
کلم پیچ و کلم بروکلی
اسفناج
چغندر
فلفل قرمز
پیاز
ادویه هایی با بیشترین مقدار آنتی اکسیدان
زنجبیل
زردچوبه
فلفل سیاه
جوز بویا
وانیل
به یاد داشته باشید که این مواد غذایی، ادویه ها و گیاهان که خودشان بسیار مفید هستند، باید در یک رژیم غذایی متنوع و متعادل مصرف شوند. سعی کنید تا حد امکان آلو خشک و اسفناج بخورید و سایر خوراکی ها را نادیده نگیرید.
منبع: سیمرغ