رسپی

پیشنهاد ۵ دسر به فوق العاده مخصوص دورهمی های پاییزی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه دسر با به

دسر با به را می‌توان با این میوه خوشمزه و چند مواد ساده دیگر درست کرد و لذت بیشتری از این میوه پاییزی ببرید. برای بهترین نتیجه، می‌توانید آن را آب‌پز کنید و روی پاناکوتای عسلی بریزید.

تارت با به نیز بسیار خوشمزه است. خودتان را به گزینه‌های شیرین محدود نکنید. استفاده از به در غذاها مثل خوراک اردک با زیتون هم عالی می‌شود. اما در این مقاله، چند دستور دسر با به را به شما معرفی می‌کنیم.

1. دسر با به و میوه‌های دیگر

مواد لازم برای دسر با میوه‌های دیگر برای 6 تا 8 نفر:

  • به درشت: ۴ عدد
  • سیب قرمز بزرگ: ۲ عدد
  • شکر: ۲ لیوان = ۴۸۰ گرم
  • میخک: چند عدد
  • رنگ قرمز خوراکی مجاز: ۱ قطره
  • آب جوش: حدود ۲ لیوان = ۴۰۰ گرم
  • پرتقال برای تزئین (اختیاری)
  • دانه انار برای تزئین (اختیاری)
  • خامه زده شده برای تزئین
  • پسته خرد شده برای تزئین (اختیاری)

طرز تهیه دسر با میوه‌های دیگر:

1. ابتدا سر و ته به‌ها را کمی بزنید و سپس آن‌ها را به دو نیم کنید و داخل به را خالی کنید.

2. در یک ظرف آب جوش بریزید.

به‌ها را در کف ظرف بچینید و رنگ قرمز خوراکی را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و ۵ تا ۶ دقیقه یک طرف به را بپزید و سپس به‌ها را برعکس کنید و از طرف دیگر هم به همین مدت بپزید. (به‌ها را مرتب در کف ظرف بچینید و روی هم نگذارید.)

3. تمام به‌ها را در ظرف پخت بچینید. روی آن‌ها پودر رنگ قرمز یا رنگ مایع قرمز بریزید.

4. سیب‌ها را رنده درشت کنید و بلافاصله بعد از پخت به، آن‌ها را در داخل گودی به‌ها بریزید و شکر را روی میوه‌ها بپاشید.

چند میخک روی مخلوط قرار دهید. در ظرف را ببندید و بگذارید سیب‌ها با حرارت متوسط بپزند تا شکر آب شود.

اگر هنگام اضافه کردن سیب‌ها، تشخیص دادید که آب به کمی زیاد است، از آن کمی خالی کنید و سپس سیب رنده شده را اضافه کنید.

دسر با به شما آماده است. پس از آماده شدن، به‌ها را در ظرف سرو قرار دهید و با خامه و دانه انار تزئین کنید.

انواع دسر با به

پیشنهاد ۵ دسر به فوق العاده مخصوص دورهمی های پاییزی (مرحله به مرحله)

دسر با به، بستنی و انار

دستور تهیه دسر به با بستنی و انار

مواد لازم برای دسر با بستنی و انار برای 2 نفر:

  • به: ۱ عدد
  • گردوی خرد شده: ۲ عدد
  • انار دانه شده: نصف لیوان
  • بستنی با طعم دلخواه: ۱۵ اسکوپ

طرز تهیه دسر با بستنی و انار:

1. بعد از شستن به و گرفتن پرزهای روی پوستش، آن را بخارپز کنید.
2. به پخته شده را به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و عسل نرم شده در دمای اتاق را روی آن‌ها بمالید.
3. گردوها را روی آن‌ها بریزید و با بستنی و انارها سرو کنید.

انواع دسر با به

3. ژله با به

دستور تهیه ژله به

مواد لازم برای ژله با به :
“““html

  • به چهار قاچ بدون هسته 1 کیلو و 60 گرم
  • آب 7 پیمانه یا لیوان معمولی
  • شکر به میزان لازم که حدودا برای هر پیمانه شربت، 8/7 یک پیمانه شکر اضافه شود
  • غلاف وانیل 1 عدد نصف شده (یا 4/1 قاشق چایخوری وانیل)
  • 2 نوار از پوست لیمو

دستور تهیه ژله به:

1. به را به همراه غلاف وانیل (اگر از پودر وانیل استفاده می‌کنید، آن را در آخر اضافه کنید) و پوست لیمو در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و آب را روی آن بریزید. (اگر به صورت چشمی کار می‌کنید، آب باید به اندازه‌ای باشد که نیم سانتی‌متر روی مواد را بپوشاند).

2. آب را بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزد و با در بسته حدود 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد تا به نرم شود. بعد از پخت، اگر از غلاف وانیل استفاده کرده‌اید، آن را از قابلمه خارج کنید.

سپس با گوشت‌کوب به به‌ها را پوره کنید. اگر مایع خیلی غلیظ بود، کمی آب اضافه کنید.

3. یک صافی فلزی روی ظرفی قرار دهید و داخل آن کاغذ پنیر، یا هر نوع صافی پارچه‌ای بگذارید. مایه‌ی پوره شده را به مدت 3 تا 4 ساعت در آن قرار دهید تا تمام آبش خارج شود و مایه آب گرفته را در ظرف جداگانه‌ای برای تهیه مارمالاد نگه‌دارید.

4. آب‌میوه به دست آمده را اندازه‌گیری کنید. این مایع باید حدود 4 تا 5 پیمانه باشد. آن را در قابلمه‌ای بریزید و به جوش بیاورید.

سپس شکر را به ازای هر پیمانه آب‌میوه، 8/7 یک پیمانه شکر اضافه کنید. (برای مثال اگر 5 پیمانه آب‌میوه دارید، 5 تا 8/7 پیمانه شکر نیاز دارید.)

5. مایع را آنقدر هم بزنید تا شکر حل شود. در این زمان، دماسنج مخصوص را در مایع قرار دهید تا حرارت را کنترل کنید. در حین پخت، کف حاصله را با کف‌گیر جمع کنید. وقتی دما به 110 درجه سانتی‌گراد رسید، وانیل را اضافه کنید و بلافاصله مایع را در شیشه مربا ریخته و در آن را محکم ببندید.

انواع دسر با به

4. مارمالاد به

دستور تهیه مارمالاد به

مواد لازم برای تهیه مارمالاد به:

  • مایه آب گرفته شده ژله به
  • آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
  • شکر حدود 4 پیمانه

دستور تهیه مارمالاد به:

1. ابتدا مایه به را با گوشت‌کوب به خوبی پوره کنید و سپس آن را از صافی با سوراخ‌های متوسط رد کنید تا پوسته‌های زبرش جدا شود. مایه را اندازه‌گیری کنید و به همان اندازه شکر اضافه کنید.

2. این مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط آنقدر هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود، سپس آب‌لیمو را اضافه کنید.

3. پخت را روی حرارت ملایم ادامه دهید و گاهی هم بزنید. این کار را به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم ادامه دهید تا مایه به غلیظ و رنگی صورتی مایل به نارنجی به خود بگیرد.

4. فر را با دمای 52 درجه سانتی‌گراد (125 فارنهایت) گرم کنید.

5. کف قالب 8 در 8 را با کاغذ پوستی بپوشانید و با کره چرب کنید. مایه به را در قالب بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید، سپس حدود یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از آن، از فر خارج کنید و بگذارید کاملاً سرد شود.

انواع دسر با به

5. دسر به میان پر

دستور تهیه دسر به میان پر

یکی از دسرها با به که ظاهری زیبا و خوشمزه دارد، دسر به میان پر است. این دسر معمولاً به صورت گرم سرو می‌شود.

مواد لازم دسر به میان پر:
“““html

مواد لازم برای 6 نفر:

  • به، به تعداد متوسط، 3 عدد
  • مغز گردو، 50 گرم
  • شکر، یک‌چهارم پیمانه
  • دارچین، 2 قاشق مرباخوری
  • خامه، 50 گرم

دستور تهیه دسر به:

1 – ابتدا به‌ها را خوب بشویید و کرک‌های روی آن را تمیز کنید. سپس آنها را خشک کنید. سر هر یک از به‌ها را با چاقوی تیز قطع کنید تا یک دریچه برای خالی کردن داخل آن ایجاد شود. این کار شبیه برش فلفل دلمه‌ای است.

2 – بعد از این که در را آماده کردید، داخل به‌ها را خالی کنید. برای این کار می‌توانید از چاقوی باریک یا ابزار مخصوص میوه‌آرایی استفاده کنید. فقط نیاز است که یک فضای باریک درون به ایجاد شود و نیازی به خالی کردن تمام گوشت داخل آن نیست.

نکته: در حین خالی کردن داخل به، مراقب باشید که انتها و دیواره‌های آن آسیب نبیند و سوراخ نشود.

3 – مغز گردو را در آسیاب یا خردکن ریخته و آن را به صورت پودر درشت درآورید. سپس آن را در یک کاسه بریزید و شکر و دارچین را به آن اضافه کنید. خوب مواد را با هم مخلوط کنید. این مخلوط قرار است داخل به‌ها را پر کند. حالا فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

4 – بعد از آماده شدن به‌ها، مخلوط را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با قاشق به آرامی داخل حفره‌های ایجاد شده در به‌ها بریزید و آن‌ها را پر کنید.

امیدوارم از این دستور تهیه دسر به لذت برده باشید. اگر شما هم پیشنهادی دارید، خوشحال می‌شویم در قسمت نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید.

انواع دسر با به

بیشتر بخوانید:

چای به: فواید و دستور تهیه چای به (دمنوش به)

معرفی عصرانه‌های پاییزی خوشمزه با تنها ۱۰۰ کالری

دستور تهیه دسر شیک پاناکوتای انار

موکتل انار: ۲ روش ساده جهت تهیه موکتل انار برای شب یلدا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا