پیشگیری از سرطان با گیاه درمانی در طب سنتی (2 نکته مهم)

“`html
مهم ترین گیاه ضد سرطان !
با این بخش از رضیم همراه باشید تا با گیاهان مفید برای جلوگیری از سرطان آشنا شوید.
جلوگیری از وقوع سرطان در بدن با این نسخه از رضیم
یک گیاه ضد سرطان که به نام «قاتل سرطان» معروف شده، یکی از آخرین یافتههای دانشمندان است. این گیاه قبلاً شناخته شده بود، اما خاصیت ضد سرطانی آن به تازگی کشف شده است. دانشمندان دریافتهاند که این گیاه، با نام عجیبش، واقعاً میتواند در مبارزه با سرطان مؤثر باشد.
در تحقیقات انجام شده بر روی موشها، دانشمندان متوجه شدند که روشهای درمانی جدید با استفاده از این گیاه میتواند در کمتر از 40 روز سرطان را از بین ببرد. محققان در حال حاضر امیدوارند بودجهای برای تحقیق روی انسانها تأمین کنند. این گیاه که به نام «تاک خدا رعد و برق» یا «لی گونگ تنگ» شناخته میشود، در طب چینی کاربردهای زیادی دارد و نه تنها برای درمان آرتریت روماتوئید مفید است، بلکه میتواند سرطان را نیز درمان کند.
*******************************************
نظر ابن سینا درباره شلغم
ابن سینا، دانشمند مطرح ایرانی، در کتاب قانون درباره شلغم نوشته است: شلغم دو نوع دارد، یکی در بیابان و دیگری کاشتنی. شلغم کاشتنی نسبت به نوع بیابانی کمتر مغذی است. هر دو نوع طبیعتی مرطوب و گرم دارند. شلغم پخته با گوشت چرب به نرم شدن سینه و گلو کمک میکند. شلغم در معده برای مدت طولانی میماند و گفته شده است که خوردن شلغم خام و پخته برای چشم مفید است. آب شلغم خاصیت ادرار آوری دارد و قوای جنسی را افزایش میدهد.
سایر فواید شلغم
* مصرف شلغم به بدن در برابر بیماریهای پوستی کمک کرده و در بهبود جوش صورت تأثیر دارد. افرادی که جوش صورت و اگزما دارند، اگر هر روز کمی شلغم خام بخورند، نیاز بدنشان به گوگرد تأمین میشود و در نتیجه جوش صورت آنها بهبود مییابد.
* شلغم به تقویت تخمدانها کمک میکند و رحم را برای پرورش نوزادی سالم و قوی آماده میکند.
* سبزیجاتی مثل کلم و اسفناج، که جزء گیاهان سبز و پر برگ هستند، در بین افرادی که این سبزیها را به عنوان غذای اصلی میخورند، نشان داده شده که کمتر به سرطانها به ویژه سرطان ریه مبتلا میشوند.
* شلغم خاصیت آرامبخشی دارد و به بهبود زخمها کمک میکند و برای تقویت کبد مفید است.
* به دلیل داشتن فیبر، شلغم پاککنندهای قوی برای رودههاست و خاصیت تسکیندهنده آن آن را به دارویی طبیعی برای خواب آور تبدیل کرده است. برای بهبودی شقاق، شستشوی ناحیه مبتلا با آب جوشانده شلغم مفید است.
* شلغم به دلیل داشتن ویتامینهای A، B، C، برای تقویت بینایی و نور چشم مفید است.
* شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی میتواند رشد سرطان را متوقف کند.
* ریشه شلغم خاصیت نرمکنندگی دارد و برای درمان سیاهسرفه و آسم به صورت جوشاندههای غلیظ و مخلوط با عسل استفاده میشود.
* دهانشویه با آب شلغم میتواند دردهای گلو ناشی از باکتریها را کاهش دهد.
* مواد مغذی موجود در شلغم از بهترین منابع غذایی برای ساخت بافتهای استخوانی در بدن هستند. بدین ترتیب، مصرف این سبزی در دوران بارداری برای افزایش استقامت بدن مادر و تقویت بافت استخوانی جنین بسیار مناسب است.
* شلغم حاوی فسفر، کلسیم، آهن و ویتامینهای B و C است و به افزایش نیروی جنسی و تقویت کل بدن کمک میکند.
* شلغم به رشد و تقویت استخوانها بسیار مفید است.
* اگر ریشههای نازک شلغم خشک و به همراه عسل مصرف شود، برای مشکلات ادراری مؤثر است و میتواند بسیاری از بیماریهای مجاری ادراری را درمان کند.
* به دلیل خاصیت ادرارآوری شلغم، درمانی مؤثر برای سنگ کلیه و دفع این سنگها از مجاری ادراری به شمار میرود. به همین دلیل، بسیاری از درمانگران در دوره درمان به بیماران مبتلا به
“““html
برای پیشگیری از سنگ کلیه، توصیه میشود که مایعات کافی بنوشید و شلغم را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
* اگر شلغم را در ظروف بسته یا داخل خمیر بپزید، آب و عطرهای آن خارج نمیشود و این باعث افزایش اشتها میشود.
* آب شلغم به خاطر داشتن انسولین گیاهی و ویتامینهای مفید، برای درمان دیابت و سنگ مثانه بسیار مفید است.
* ریشههای نازک شلغم میتواند ورم طحال و سوزش ادرار را برطرف کند. برای این کار، لازم است ریشههای شلغم را تمیز کنید، خشک کنید و آنها را آسیاب کنید و با کمی عسل میل کنید.
* ترشی شلغم نشاطآور برای دستگاه گوارش است و به افزایش اشتها و کاهش نفخ کمک میکند.
* عصاره شلغم در درمان سرفه، گلودرد و سرماخوردگی بسیار مؤثر است.
عصاره شلغم
برای تهیه عصاره شلغم، میتوانید بالای شلغم را برش بزنید و داخل آن را خالی کنید. سپس مقداری عسل یا شکر به داخل آن بمالید و بگذارید به مدت 12 ساعت در یخچال بماند.
با این روش، داخل شلغم پر از مایعی میشود که به درمان سرماخوردگی کمک میکند و باید چند بار در طول روز مصرف شود.
روشهای دیگر تهیهی عصاره و شربت شلغم
* برای تهیه عصاره، شلغم را با مقدار مساوی شکر سرخ در کمی آب بگذرانید و به آرامی حرارت دهید.
* روش دیگر این است که وسط یک شلغم بزرگ را خالی کرده و شکر سرخ را در آن بریزید و بپزید.
* روش سوم این است که شلغم را به حلقههای گرد برش بزنید و پیاز را نیز به همین شکل برش بزنید. سپس در یک ظرف گود، لایههای شلغم و پیاز را روی حرارت قرار دهید تا شربت آن جمع شود.
این عصاره برای درمان سرماخوردگی و گلودرد بسیار مفید است و میتوانید از آن به عنوان غرغره استفاده کنید.
* اگر علاقهای به خوردن شلغم خام ندارید، میتوانید شلغم را به صورت شربت درست کنید. برای این کار، ابتدا وسط یک شلغم را خالی کرده و در آن کمی شکر بریزید. بعد از مدتی، آب در آن جمع میشود. آب را با قاشق برداشته و استفاده کنید.
*******************************************
تأثیر شگفتانگیز این گیاه در درمان سرطان
بر اساس آخرین تحقیقات از دانشگاه مرکز سرطان مینهسوتا، استفاده از این گیاه میتواند پس از 40 روز، هیچ علامتی از سرطان در بدن نگذارد حتی زمانی که درمان متوقف شود. این تحقیق نیز در مجله ترجمه علوم پزشکی منتشر شده است.
محققان به این نتیجه رسیدهاند که این گیاه بسیار مؤثر است، زیرا مقادیر بالایی از ترکیب “triptolide” را دارد، که در مطالعات قبلی به عنوان یک عنصر مؤثر در مقابله با سرطان شناخته شده است. آنها معتقدند درمان سرطان کاملاً در گیاهان موجود است و زنجبیل نیز از دیگر گیاهانی است که میتواند به طور کامل سرطان را از بین ببرد.
*******************************************
دیگر داروهای گیاهی در پیشگیری از سرطان
پودر زردچوبه
زردچوبه میتواند رشد و تکثیر سلولهای سرطانی را محدود کند. رنگدانه زرد زردچوبه که به نام Curcuma شناخته میشود، دارای خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی است و از گسترش سلولهای سرطانی جلوگیری میکند. به دلیل این خواص، زردچوبه توان بالقوهای برای مقابله با سرطان دارد. این ماده مانع از تشکیل رگهای خونی جدید که تومورها را تغذیه میکنند، میشود و بدین ترتیب میتواند کمک به نابودی تومورها کند.
اما به همین دلیل، ممکن است با عملکرد داروهای ضدسرطانی تداخل کند، بنابراین از زردچوبه در هنگام شیمیدرمانی استفاده نمیشود. زردچوبه قدرت مقابله با انواع سرطانها را دارد.
روش مصرف: شما میتوانید…
“““html
از کپسولهای تهیه شده از زردچوبه استفاده کنید و یا اینکه زردچوبه را 3 تا 4 بار در هفته به غذاهای خود اضافه کنید. توجه داشته باشید که در ایام شیمیدرمانی از این ادویه استفاده نکنید. مصرف زیاد زردچوبه برای زنان باردار نیز توصیه نمیشود.
جینسینگ قرمز رشد سرطان را محدود میکند
جینسینگ قرمز به شما کمک میکند تا با خستگی ناشی از داروهای ضدسرطان مقابله کنید و سیستم ایمنی بدنتان را تقویت نمایید. این گیاه کرهای حاوی ترکیبی به نام ژرمانیوم است که به جریان اکسیژن به سلولها کمک میکند و به همین دلیل به سلولهای سرطانی آسیب میزند، زیرا آنها معمولاً در محیط کماکسیژن زندگی میکنند. جینسینگ قرمز به ویژه با سرطان سینه مقابله میکند.
روش استفاده: برای پیشگیری یا کمک به درمانهای ضدسرطانی، 3 تا 6 کپسول عصارهی ریشهی جینسینگ را به مدت 3 ماه مصرف کنید. اگر پزشکتان صلاح بداند، میتوانید این مدت را تمدید کنید. این گیاه برای زنان باردار و شیرده و کسانی که فشار خون بالا دارند توصیه نمیشود. قبل از مصرف حتماً با پزشک صحبت کنید.
گیاه صبر زرد با سرطان کبد مقابله میکند
این گیاه نه تنها از سرطان جلوگیری میکند بلکه با آن مقابله نیز میکند. نتایج یک تحقیق ژاپنی نشان میدهد که مصرف صبرزرد تعداد سلولهای سرطانی در کبد را کاهش میدهد. این گیاه بدن را پاکسازی میکند و در پیشگیری از سرطان مفید میباشد. صبرزرد نه تنها با سرطان کبد بلکه با انواع دیگر سرطانها مانند پروستات، ریه، کولون و معده نیز مقابله میکند.
روش مصرف: برای پیشگیری و درمان این سرطانها، 60 میلیلیتر آب خالص صبرزرد را با 500 میلیلیتر عسل مخلوط کنید. روزانه 3 مرتبه، پانزده دقیقه قبل از غذا یک قاشق غذاخوری از این شربت را نوش جان کنید. این کار را هر ماه به مدت ده روز تکرار کنید و اگر نیاز بود چند ماه دیگر نیز ادامه دهید. این گیاه برای زنان باردار، شیرده و همچنین کودکان توصیه نمیشود. قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.
جینکوبیلوبا از پیشرفت تومورها پیشگیری میکند
جینکو دارای ترکیباتی است که آنتیاکسیدانهای قوی بوده و خاصیت ضدسرطانی دارند. این گیاه همچنین با جلوگیری از تشکیل رگهای خونی، به از بین رفتن تومورها کمک میکند. جینکو با انواع سرطانها به خصوص سرطان سینه مقابله میکند. روش مصرف: برای پیشگیری یا پس از شیمیدرمانی، روزانه دو تا سه کپسول از عصاره برگهای جینکو را به مدت سه تا شش ماه مصرف کنید. این گیاه برای زنان باردار، کودکان، افرادی که هموفیلی دارند و کسانی که قصد جراحی دارند توصیه نمیشود. به یاد داشته باشید که گیاهان هم داروهای بیخطری نیستند و همیشه قبل از مصرف باید با پزشک مشورت کنید.
چای سبز با سرطان ریه مقابله میکند
“`
پژوهشهایی که در تایلند انجام شده نشان میدهد چای سبز میتواند به جلوگیری از سرطان کمک کند. نتایج این پژوهش نشان میدهد کسانی که چای سبز نمینوشند، پنج برابر بیشتر از افرادی که روزی حداقل یک فنجان چای مینوشند، در خطر ابتلا به سرطان ریه هستند. چای سبز دارای ترکیباتی به نام پولیفنول است که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. این چای همچنین خاصیت ضدالتهابی دارد و به همین خاطر میتواند مانع از بروز برخی سرطانها شود.
چای سبز میتواند با سرطان ریه و همچنین سرطانهای دیگر مانند سرطان روده، پروستات، پوست و سینه هم مبارزه کند.برای پیشگیری از سرطانها و به ویژه سرطان ریه، توصیه میشود روزانه دو تا سه فنجان چای سبز مصرف کنید. اما افرادی که مشکل کمخونی یا زخم معده دارند، بهتر است از نوشیدن چای سبز پرهیز کنند.
اسپیرولینا تعداد تومورهای سرطانی را کاهش میدهد
اسپیرولینا نوعی جلبک سبز آبی کوچک است که میتواند تومورهای سرطانی را از بین ببرد و با تعدادی از سرطانها مبارزه کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. تحقیقات نشان دادهاند که این جلبک میتواند در مورد سرطان پوست مفید باشد و تومورها را از بین ببرد. اسپیرولینا دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است که با رادیکالهای آزاد مقابله کرده و به تقویت سلولهای مبارزهکننده با سرطان کمک میکند.
این گیاه میتواند با انواع سرطانهای پوست، تیروئید، پانکراس و ریه نیز مقابله کند.روش مصرف: پیشنهاد میشود قبل از غذا یک کپسول حاوی عصارهی اسپیرولینا را به مدت یک ماه مصرف کنید. اگر داروی خاصی مصرف میکنید، بهتر است قبل از شروع این کپسولها با پزشک مشورت کنید.
—————————————————————————————
گردآوری شده مجله اینترنتی رضیم
مرجان امینی