رسپی
چای خامه ایطرز تهیه چای خامه ای (مرحله به مرحله)

“`html
چای خامه ای
چای خامه (به انگلیسی: Cream tea) یا چای کرم، که گاهی به نام چای دوونشر و چای خامه کورنیش هم معروف است، یک نوع وعده غذایی است که معمولاً در بعد از ظهر با چای سرو میشود. این وعده شامل چای، بیسکوئیت یا کلوچه، خامه و مربا میباشد. به طور سنتی، این غذا به منطقه دوون از کورنوال برمیگردد و در دیگر نواحی انگلستان و کشورهای همسود نیز رواج دارد.
مواد لازم برای چهار نفر
- دو فنجان آب
- دو عدد چای کیسهای
- یک عدد چوب دارچین
- شش عدد دانه هل (خرد شده)
- یک عدد گل میخک
- ربع قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- دو و نیم فنجان شیر
- یک سوم فنجان شکر
- خامه، پودر دارچین و چوب دارچین (برای تزئین)
زمان تهیه چای خامه ای ۱۵ دقیقه است.
دستور تهیه چای خامه ای
- شش ماده اول را در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و به مدت پنج دقیقه آن را دم کنید.
- شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره به مدت یک دقیقه بجوشانید.
- سپس آن را صاف کنید و شکر را بیفزایید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
- چای را در فنجان ریخته و روی آن را با خامه و پودر دارچین و چوب دارچین تزئین کنید.
دستور تهیه چای نعناع تازه در خانه
یخ چای: دستور تهیه یخ چای خوشمزه با ۸ مزه متفاوت