رسپی

چای خامه ایطرز تهیه چای خامه ای (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چای خامه ای

چای خامه (به انگلیسی: Cream tea) یا چای کرم، که گاهی به نام چای دوونشر و چای خامه کورنیش هم معروف است، یک نوع وعده غذایی است که معمولاً در بعد از ظهر با چای سرو می‌شود. این وعده شامل چای، بیسکوئیت یا کلوچه، خامه و مربا می‌باشد. به طور سنتی، این غذا به منطقه دوون از کورنوال برمی‌گردد و در دیگر نواحی انگلستان و کشورهای همسود نیز رواج دارد.

مواد لازم برای چهار نفر

  • دو فنجان آب
  • دو عدد چای کیسه‌ای
  • یک عدد چوب دارچین
  • شش عدد دانه هل (خرد شده)
  • یک عدد گل میخک
  • ربع قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل
  • دو و نیم فنجان شیر
  • یک سوم فنجان شکر
  • خامه، پودر دارچین و چوب دارچین (برای تزئین)
زمان تهیه چای خامه ای ۱۵ دقیقه است.

دستور تهیه چای خامه ای

دستور تهیه چای خامه ای

  1. شش ماده اول را در یک قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و به مدت پنج دقیقه آن را دم کنید.
  2. شیر را به مخلوط اضافه کنید و دوباره به مدت یک دقیقه بجوشانید.
  3. سپس آن را صاف کنید و شکر را بیفزایید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
  4. چای را در فنجان ریخته و روی آن را با خامه و پودر دارچین و چوب دارچین تزئین کنید.

دستور تهیه چای نعناع تازه در خانه

یخ چای: دستور تهیه یخ چای خوشمزه با ۸ مزه متفاوت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا