آیا میدانید

چطو هندوانه رسیده و خوب را جدا کنیم؟!

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

راهنمای انتخاب هندوانه خوب + تصاویر

با ما همراه باشید تا با روش‌های انتخاب یک هندوانه خوشمزه و تازه آشنا شوید.

روش‌های تشخیص هندوانه خوب

در گرمای تابستان، به دنبال یک خوراکی خنک و دلچسب هستید. احتمالاً در این شرایط، هوس هندوانه، طالبی یا خربزه به سرتان زده است. در ادامه به شما می‌گوییم که چگونه از هدر رفتن پول و خرید یک محصول بی‌مزه جلوگیری کنید!

چگونه طالبی رسیده را تشخیص دهیم؟

  1. نگاه کنید! رنگ پوست طالبی باید زرد مایل به سبز یا زرد کرم باشد، نه سبز!
  2. تکان دهید! اگر طالبی رسیده باشد، با تکان دادن آن صدای تخم‌هایش را خواهید شنید.
  3. بویید! باید بوی خوبی از آن بیاید.
  4. لمس کنید! ناحیه‌ای که به ناف معروف است باید نرم باشد. اگر همه‌جای طالبی نرم باشد، ممکن است از حد رسیده‌تر باشد و گازدار است.

مراحل تشخیص هندوانه خوب

1. به دنبال شکل یکنواخت باشید؛ هندوانه باید محکم، متقارن و بدون کبودی یا آسیب باشد. برآمدگی نشان می‌دهد که در رشد آن مشکل بوده است.

2. هندوانه باید سنگین به نظر برسد؛ این نشانه‌ای از آبدار بودن و رسیده بودن آن است. هندوانه‌ای که نسبت به اندازه‌اش سنگین‌تر است، معمولاً رسیده‌تر است.

3. به لکه‌های زرد زیر هندوانه نگاه کنید؛ لکه زرد نشانه‌ی این است که هندوانه در آفتاب رسیده و هر چه تیره‌تر باشد بهتر است. لکه سفید نشانه‌ی این است که هندوانه زود برداشت شده و رسیده نیست.

4. یک هندوانه خوب باید سبز تیره و مات باشد، براق بودن نشان‌دهنده‌ی نرسیده بودن آن است.

5. تکنیک ضربه زدن هم معتبر است؛ با انگشتان خود به هندوانه ضربه بزنید و به صدای آن گوش کنید. صدای رسیده باید پر و کامل باشد.

6. اگر هندوانه قاچ شده انتخاب می‌کنید، به رنگ و دانه‌ها دقت کنید. هندوانه باید گوشت قرمز روشن با دانه‌های قهوه‌ای تیره یا سیاه داشته باشد. از هندوانه‌های با رگه‌های سفید و دانه‌های زیاد سفید دوری کنید.

هندوانه

نگهداری و برش هندوانه

هندوانه کامل و قاچ نشده را می‌توانید یک هفته در یخچال نگهداری کنید. هنگام حمل هندوانه دقت کنید تا خراب نشود. هرگز هندوانه را در دمای زیر ۴ درجه سانتی‌گراد نگهداری نکنید؛ چون ممکن است دچار سرمازدگی شود.

چطو هندوانه رسیده و خوب را جدا کنیم؟!

كيفية برش و قاچ کردن هندوانه

برای برش هندوانه به قطعات کوچک، ابتدا دو سر هندوانه را با چاقوی تیز ببرید تا هندوانه به صورت ایستاده روی تخته برش قرار گیرد…

“`

برای برش هندوانه، ابتدا آن را از کنار ببرید. سپس گوشت هندوانه را به صورت دایره‌ای و به شکل حلقه‌هایی جدا کنید و بعد حلقه‌ها را به قطعاتی به اندازه 1 اینچ (2.5 سانتی‌متر) برش دهید. اگر نمی‌خواهید بلافاصله از هندوانه استفاده کنید، می‌توانید قطعات برش خورده را در یک ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال بگذارید. به این روش می‌توانید آن‌ها را بین 3 تا 4 روز در یخچال نگه دارید.

جدا کردن تخم‌های هندوانه

اگر تمایل دارید تخم‌های هندوانه را جدا کنید، به سادگی هندوانه را به دو نصف کنید و سپس هر نصفه را به چهار قسمت تقسیم کنید. با یک چاقوی باریک کوچک، بر روی گوشت هندوانه به طول خط تخم‌ها برش بزنید.

هندوانه

گردآوری شده مجله اینترنتی رضیم

مرجان امینی

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا