رسپی

چلو کباب وزیری : دستور تهیه تهیه کباب وزیری، مرغ و کوبیده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چلو کباب وزیری

چلوکباب وزیری به خاطر ترکیب کباب کوبیده و جوجه کباب بسیار محبوب است.

این دو نوع کباب با گوجه و فلفل کبابی طعمی بی‌نظیر را ایجاد می‌کنند.

در ادامه، ابتدا روش تهیه جوجه کباب رستورانی و سپس کباب کوبیده را به شما آموزش می‌دهیم. در آخر هم چطور چلو کباب وزیری را با چلو زعفرانی سرو کنیم، معرفی می‌کنیم.

دستور تهیه جوجه کباب برای چلوکباب وزیری

برای تهیه این غذا برای دو تا سه نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.

مواد لازم:

  1. جوجه 2 عدد
  2. ماست 2 قاشق غذاخوری
  3. زعفران دم شده یک تا 2 قاشق غذاخوری
  4. پیاز 2 عدد متوسط
  5. آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  6. کره، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

چند نکته:

  1. بهتر است از جوجه‌هایی که حدود یک کیلوگرم وزن دارند، استفاده کنید.
  2. اگر دوست دارید جوجه کباب تند باشد، کمی فلفل قرمز به مواد اضافه کنید.

دستور تهیه جوجه کباب برای چلوکباب وزیری

  1. ابتدا پوست جوجه‌ها را بگیرید و آن‌ها را به خوبی بشویید.
  2. جوجه‌ها را خرد کنید. ابتدا بال‌ها را همراه با مقداری از گوشت کتف جدا کنید، سپس ران‌ها و سینه را هم جدا کرده و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
  3. زعفران را به مرغ اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا تمام قسمت‌ها به زعفران آغشته شوند.
  4. پیازها را خلال کرده و به مرغ اضافه کنید.
  5. سپس آبلیمو، ماست و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط کنید تا گوشت کاملاً به سس آغشته شود.
  6. درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم یا سلفون بپوشانید و به مدت شش تا هشت ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌دار شود.
  7. بعد از این مدت، جوجه‌ها را به سیخ بزنید. توجه کنید که پیازها را جدا کنید، چون در هنگام کباب کردن می‌سوزند.
  8. کره را ذوب کنید و وقتی جوجه‌ها را روی منقل گذاشتید، کمی از کره را روی آن‌ها بمالید.
  9. در اواخر پخت، کمی نمک روی جوجه‌ها بریزید.
دستور تهیه جوجه کباب برای چلوکباب وزیری به همین سادگی است، اما باید هر دو نوع کباب را همزمان بپزید تا کنار هم سرو شوند.

دستور تهیه کباب کوبیده برای چلوکباب وزیری

برای تهیه این غذا برای سه تا چهار نفر، به یک و نیم تا دو ساعت زمان و مواد زیر نیاز دارید.

مواد لازم:

  1. گوشت مغز ران گوساله 250 گرم
  2. گوشت پشت بازو گوسفند 250 گرم
  3. پیاز 2 عدد
  4. نمک به میزان لازم
  5. گوجه فرنگی به تعداد دلخواه

دستور تهیه کباب کوبیده برای چلوکباب وزیری

  1. گوشت‌ها را خوب بشویید و خرد کنید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملاً گرفته شود.
  2. گوشت را چرخ کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ورز دهید.
  3. از آنجا که گوشت گرم شده، آن را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  4. پیاز را رنده ریز کنید و آب آن را کاملاً بگیرید. برای این کار می‌توانید پیاز را در یک صافی بریزید و با دست فشار دهید.
  5. پیاز، گوشت و نمک را با هم مخلوط کنید و کمی ورز دهید.
  6. حالا شروع به سیخ زدن کباب‌ها کنید. یک کاسه آب آماده کنید، دستانتان را کمی مرطوب کنید، مقداری از گوشت را به اندازه یک مشت بردارید و به شکل کوفته درآورید.
  7. سپس سیخ را با حرکات دست به سمت بالا و پایین بزنید و گوشت را روی آن پخش کنید. حتماً لبه‌های کباب را نیز بچرخانید.
  8. در انتها، ابتدا و انتهای کباب را کمی فشار دهید تا به سیخ بچسبد.
به طور معمول به ازای هر نفر یک گوجه‌فرنگی کباب می‌کنند، اما برای مهمانی‌ها بهتر است تعداد بیشتری آماده کنید. گوجه‌ها را وسط برش داده و به سیخ بزنید.

“““html

سیخ بزنید. در صورتی که دوست دارید، می‌توانید بین گوجه و فلفل هم سیخ بزنید.

دستور تهیه کباب کوبیده برای چلوکباب وزیری

روش سرو چلو کباب وزیری

این غذا باید با چلو سرو شود.

چلو کباب وزیری : دستور تهیه تهیه کباب وزیری، مرغ و کوبیده (مرحله به مرحله)

برای هر پنج نفر، یک کیلوگرم برنج کافی است. بعد از اینکه برنج را دم کردید، مقداری از آن را با زعفران طعم‌دار کنید. اگر غذا را به صورت پرسی سرو می‌کنید، در هر ظرف یک سیخ کباب کوبیده و یک سیخ جوجه همراه با مقداری برنج قرار دهید و کمی از برنج زعفرانی را هم روی آن بریزید.

یک گوجه کبابی و مقداری کره هم کنار ظرف بگذارید. اگر غذا را به شیوه پرسی سرو نمی‌کنید، برنج را جداگانه در یک دیس کشیده و مقداری برنج زعفرانی برای تزیین روی آن قرار دهید.

کباب‌ها را هم جداگانه روی ظرف بگذارید و دقت کنید که تعداد کباب‌های جوجه و کوبیده در هر ظرف یکسان باشد. دور ظرف را با گوجه کبابی، ترشی کلم قرمز و جعفری تزیین کنید. چلوکباب وزیری به همین سادگی آماده می‌شود.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ۵ مدل کباب خوشمزه ایرانی + عکس

معرفی و شناخت بهترین رستوران‌های کبابی تهران

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا