رسپی

چند ترفند جالب و کاربردی پاییزی در آشپزی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اگر می‌خواهید چند ترفند جذاب برای فصل پاییز یاد بگیرید، با ما در مجله رضیم همراه باشید تا روش‌های جالب و مفیدی را در آشپزی به شما آموزش دهیم.

۱- پخت شلغم در شیشه

شلغم یکی از سبزیجات مفید است که با این روش پخت، ویتامین‌های بیشتری را حفظ می‌کند. برای پختن شلغم، ابتدا سر و ته آن را با چاقو ببرید و آن را در یک شیشه قرار دهید و درب آن را محکم کنید. سپس یک پارچه در کف قابلمه بیندازید و شیشه را روی آن بگذارید. قابلمه را تا نیمه آب کنید و بگذارید آب به جوش بیاید. حدود یک ساعت زمان بدهید تا شلغم‌ها پخته شوند.

۲- معجون شلغم و عسل

این ترکیب، برای درمان سرماخوردگی خیلی مفید است. ابتدا شلغم را خوب بشویید، سپس کمی از سر آن را ببرید و با قاشق مقداری از داخل آن را خالی کنید. ⅔ شلغم را با عسل پر کنید و کلاهک آن را دوباره رویش قرار دهید. شلغم را روی یک لیوان بگذارید و بگذارید ۸ ساعت روی شوفاژ یا بخاری باشد تا عصاره شلغم با عسل مخلوط شود.

۳- معجون پیاز

یکی از معجون‌های مفید برای سرماخوردگی است. برای تهیه این معجون، یک عدد پیاز متوسط را بشویید و کمی از سر آن را برش بزنید. با قاشق تمام داخل پیاز را خالی کنید.
سپس پیازهای خالی شده را ریز خرد کنید و با یک حبه سیر، ⅛ قاشق چای‌خوری میخک، ¼ قاشق چای‌خوری زردچوبه، ¼ قاشق چای‌خوری دارچین و ⅛ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه مخلوط کنید. در نهایت یک قاشق غذاخوری عسل روی آن بریزید و کلاهک پیاز را دوباره رویش بگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز فریز کردن زرشک تازه؛ سریع و ساده

پیاز را روی یک لیوان بگذارید و برای یک روز کامل در یخچال بگذارید تا آب بیندازد و با مواد دیگر ترکیب شود. می‌توانید روزی ۲ قاشق چای‌خوری از این معجون را مصرف کنید.

۴- لیمو کبابی

کبابی کردن لیمو یکی از روش‌های مؤثر برای استفاده از آن در زمان سرماخوردگی است. لیموها را به صورت کامل و با پوست روی سیخ بزنید و کمی کبابی کنید. سپس آب آنها را بگیرید و با عسل و آب جوش ترکیب کرده و بنوشید.

چند ترفند جالب و کاربردی پاییزی در آشپزی

۵- فریز کردن پوره مواد غذایی

یک روش خوب برای فریز کردن مواد غذایی، پوره کردن آنها و قرار دادن در قالب‌های یخ است. می‌توانید گشنیز، جعفری، سیر و گوجه را با مخلوط‌کن پوره کنید و در قالب‌های یخ بریزید. این‌طور می‌توانید تکه‌های فریز شده را برای هر وعده غذایی استفاده کنید.

۶- پخت لبو بدون آب

با این روش، خواص لبو بیشتر حفظ می‌شود. لبو را بشویید، سر آن را جدا کنید و آن را در فویل بپیچید. سپس روی سینی فر بگذارید و برای ۲ ساعت در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

بیشتر بخوانید: ۸ روش ساده برای تشخیص شلغم شیرین از تلخ

۷- شربت سیب بدون شکر

اگر سیب‌های زیادی در یخچال دارید و در حال خراب شدن هستند، آنها را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هسته‌ها را خارج کنید. سپس همه تکه‌ها را با آب در قابلمه بریزید و اجازه دهید بپزند. بعد از پخت، آنها را با گوشتکوب برقی له کنید.

پوره را در یک کیسه پارچه‌ای بریزید تا آب آن از تفاله جدا شود. آب سیب را برای چند ساعت روی گاز قرار دهید تا غلیظ شود. می‌توانید این شیره سیب را در وعده صبحانه میل کنید.

چند ترفند جالب و کاربردی پاییزی در آشپزی

چند ترفند جالب و کاربردی پاییزی در آشپزی

۸- قد کشیدن برنج

برای اینکه برنج بهتر دم بکشد و دانه‌های آن بلند شود، بعد از آبکش کردن برنج، یک تکه کاغذ روغنی یا نان لواش به اندازه قابلمه برش بزنید
“““html

و روی نان قرار دهید.

همچنین می‌توانید برای نگهداری بهتر برنج در یخچال، تکه‌ای نان روی آن بگذارید تا برنج تازگی بیشتری داشته باشد.

۹- نگهداری پوره گوجه‌فرنگی

یکی از روش‌های حفظ پوره گوجه‌فرنگی در فریزر، پختن آن است. برای این کار ۵ کیلوگرم گوجه‌فرنگی را به ۴ قسمت برش بزنید، در قابلمه بریزید و با حرارت کم بپزید. وقتی آب گوجه‌فرنگی کم شد، ۵ لیوان روغن و یک قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید. سپس حرارت را کم کرده و پوره را در کیسه‌های زیپ‌کیپ بریزید و در فریزر قرار دهید.

بیشتر بخوانید: ۲ رسپی ادویه پیاز جعفری

۱۰- نان کدو حلوایی

یکی از خوشمزه‌ترین نان‌ها، نانی است که از کدو حلوایی درست می‌شود. برای تهیه این نان مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: پوره کردن کدو حلوایی

ابتدا ۳۰۰ گرم کدو حلوایی را به تکه‌های کوچک برش دهید و با یک لیوان آب روی حرارت بپزید. بعد از پخت، با استفاده از مخلوط‌کن یا گوشتکوب برقی آن را پوره کنید.

چند ترفند جالب و کاربردی پاییزی در آشپزی

مرحله دوم: ترکیب مواد

پوره کدو حلوایی را با یک لیوان شیر، یک عدد تخم‌مرغ، ۳ قاشق غذاخوری شکر، نصف لیوان روغن مایع، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه و وانیل، ۲ قاشق غذاخوری خمیرمایه، نصف قاشق چای‌خوری نمک و ۵ پیمانه آرد سفید مخلوط کنید. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید، سپس روی آن یک پارچه یا سلفون بکشید و اجازه دهید برای ۴۵ دقیقه در یخچال استراحت کند.

مرحله سوم: شکل دادن به خمیر

خمیر را از یخچال خارج کنید و روی یک سطح تمیز کمی آرد بپاشید و ۱۲ تکه برش بزنید. تکه‌ها را روی سینی فر بچینید و یک پارچه روی آن‌ها بگذارید تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند. سپس با ۲ قاشق غذاخوری شیر و یک زرده تخم‌مرغ روی آن‌ها را رومال کنید و کمی کنجد بپاشید.

مرحله چهارم: پخت نان

سینی را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد برای ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا نان بپزد.

 

در این مقاله از مجله رضیم، ۱۰ ترفند پاییزی در آشپزی به شما روش‌های جالبی برای آشپزی ارائه دادیم. پیشنهاد می‌کنیم از این ترفندهای کاربردی استفاده کنید و لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا