چند روش ساده جهت تهیه مرغ چوبی (مرحله به مرحله)

“`html
روش طبخ مرغ چوبی
یکی از راههای تهیه جوجه کباب، درست کردن آن روی سیخهای چوبی است. این روش باعث میشود جوجه کباب زیباتر و خوشمزهتر به نظر برسد.
مرغ چوبی یک نوع فینگرفود خوشمزه است که برای مهمانیها و جشنها مناسب و شیک است. این غذا که از مرغ درست میشود، به عنوان پیش غذا یا میانوعده سرو میشود و طعمی جدید و مدرن دارد.
جوجه کباب تابهای با سیخ چوبی
مواد لازم تهیه مرغ چوبی :
- سینه مرغ: یک عدد
- پیاز: یک عدد
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: ۲ عدد
- پنیر چدار: نصف پیمانه
- جعفری و گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری
- عصاره مرغ: یک عدد
- آویشن، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
- سیر: یک حبه
- کره: ۲۰ گرم
- چوب بستنی به تعداد لازم
مواد لازم تهیه سس پنیری :
- پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
- سس کچاپ: ۳ قاشق غذاخوری
- سس فلفل تند: یک قاشق غذاخوری
- رشته کادایف به میزان لازم
دستور تهیه مرغ چوبی :
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و یک حبه سیر بپزید. بعد از پختن، آن را بگذارید خنک شود. سپس مرغ را در غذاساز یا خردکن بریزید.
به مرغ خرد شده، پیاز داغ، جعفری و گشنیز خرد شده، سیر، پنیر چدار، عصاره مرغ و ادویهها را اضافه کنید. مواد را دوباره در غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شوند، سپس کره را اضافه کنید.
یک کیسه فریزر باز کنید و دو قاشق غذاخوری از مواد را روی کیسه قرار دهید. سپس با یک کیسه دیگر روی آن به شکل دلخواه حالت دهید. سعی کنید ضخامت مواد زیاد نباشد.
بیشتر بخوانید : دستور تهیهی کباب مرغ تابهای در منزل
داخل مخلوط، چوبهای بستنی را به تعداد دلخواه قرار دهید و آنها را ۲ ساعت در فریزر بگذارید. دقت کنید از نمک استفاده نکنید چون عصاره مرغ و پنیر خودشان شور هستند.
رشته کادایف را خرد کرده و حدود ۳۰ ثانیه در روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند. مراقب باشید رشتهها نسوزند چون خیلی نازک هستند. پنیر خامهای، سس کچاپ و سس تند را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
تخممرغها را با چنگال بزنید. مرغهای چوبی را در تخممرغ زده و سپس در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه سرد شدند و روغن اضافیشان گرفته شد، سس پنیری را روی آنها بریزید و سپس رشتههای خرد شده را رویشان بپاشید.
روشی دیگر جهت تهیه کباب چوبی با مرغ
مواد لازم :
- سینه مرغ بدون استخوان 700 گرم
- خامه 1/4 پیمانه
- روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
- نمک به میزان لازم
- زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
- کره 50 گرم
- آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
مراحل آمادهسازی و طبخ کباب چوبی با مرغ
سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به قطعات ۴*۳ سانتیمتر و ضخامت ۱-۰.۵ سانتیمتر خرد کنید. خامه، روغن مایع، نمک و زعفران را با هم مخلوط کنید. سپس تکههای مرغ را به مواد اضافه کنید و حداقل ۵-۶ ساعت در یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید : دستور تهیه کباب حسینی یا کباب چوبی
سیخهای چوبی را چرب کرده و تکههای مرغ را به سیخ بکشید. تابه چدنی را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و کمی روغن روی آن بریزید.
سیخها را با فاصله ۳ سانتیمتر از هم در تابه بچینید. مرغ را روی حرارت بالا بپزید تا آب نیندازد. وقتی یک طرف کبابها طلایی شد، آنها را برگردانید و حرارت را کم کرده و بین سیخهای قبلی، سیخهای جدید قرار دهید.
کره و آب لیموترش را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گرم کنید. بعد از اینکه کبابها پختند، این مخلوط را روی آنها بریزید و داغ به همراه چلو یا کته یا نان سرو کنید.
دستور تهیه کباب چوبی با فیله
اگر میخواهید، میتوانید کباب چوبی را با گوشت فیله گوساله نیز تهیه کنید. در این صورت، تکههای فیله را به مدت ۱۲ ساعت با مواد مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید.
“““html
دستور تهیهی خوراک مرغ چوبی
مواد لازم:
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
سیخ چوبی ۴ عدد
دستور تهیه:
فیلههای مرغ را به تکههای کوچک برش بدهید و آنها را به مدت ۳ ساعت در مخلوطی از آب پیاز و آب فلفل دلمهای بخوابانید. برای تهیه این مخلوط، آب پیاز و فلفل دلمهای را بگیرید و سپس نمک، فلفل و ادویه کاری را به آن اضافه کنید. بعد، تکههای مرغ را در این مخلوط قرار دهید.
بیشتر بخوانید : دستور تهیه جوجه کباب حلزونی با سیخ چوبی
بعد از یک ساعت، تکههای مرغ را به سیخ بکشید و در روغن سرخ کنید. این خوراک خوشمزه را میتوانید با برنج یا سبزیجات آبپز سرو کنید.
بیشتر بخوانید :
روشی آسان برای پخت خوراک مرغ مکزیکی با مایکروفر + عکس
دستور تهیه مرغ تریاکی خوراک خوشمزه و بینظیر
دستور تهیه خوراک سینه ی مرغ با طعم سیر غذای رژیمی