چند نسخه جالب برای کاهش فوری قند بالا ! (2 نکته مهم)

“`html
روشهای ساده و سریع برای کاهش قند خون را بشناسید
اگر در خطر دیابت هستید و میخواهید قند خونتان پایین بیاید، باید تغییراتی در نوع تغذیه خود ایجاد کنید و به سمت غذاهایی که قند خون را کاهش میدهند، بروید. با ما همراه باشید.
غذاها و میوههای مناسب برای کاهش سریع قند خون
کاهش قند خون بدون نیاز به دارو و فقط با استفاده از مواد غذایی ممکن است، بر اساس خبرهای علمی که از پایگاه مدیکال ساینس منتشر شده، اسیدهای آمینه، پایههای مولکولی پروتئینها هستند. بسیاری از فرآیندهای سوخت و ساز در سلولها به کمک این اسیدها انجام میشود. تحقیقات جدید نشان میدهد یک نوع خاص از اسید آمینه به نام آلانین، با تغییر فرآیند تولید انرژی در سلولها میتواند قند خون را کاهش دهد.
محققان متوجه شدهاند با استفاده از مواد غذایی خاص، از جمله اسیدهای آمینه، میتوانند فرآیندهای سوخت و ساز سلولها را تغییر داده و در کاهش قند خون موثر باشند. آنها در حال تلاش برای شناسایی غذاهایی هستند که به فعال شدن پروتئینی به نام AMPK کمک میکنند. این پروتئین در تمام سلولهای بدن وجود دارد و در پاسخ به غذاهای خاص یا فعالیتهای ورزشی فعال میشود. این آنزیم تغییرات مثبتی در سلولها ایجاد کرده و ژنهایی را فعال میکند که تولید انرژی را افزایش میدهند. مهمترین نقش این پروتئین در مقابله با مشکلات سوخت و ساز مانند دیابت نوع 2 و چاقی است.
مطالعات نشان میدهد آلانین با فعال کردن این آنزیم میتواند در کنترل و درمان دیابت بسیار مفید باشد. محققان امید دارند که روزی بتوانند با استفاده از مواد غذایی، قند خون و بیماری دیابت را کنترل کنند. دارچین نیز فواید زیادی دارد که از جمله آنها میتوان به کاهش قند خون و کمک به مدیریت دیابت اشاره کرد.
دارچین چیست؟
دارچین یک ادویه خوشبو است که از درختان خاصی به نام درختان دارچین (Cinnamomum) بدست میآید. در حالی که ممکن است شما دارچین را به غذا یا صبحانه خود اضافه کنید، این ادویه هزاران سال است که در طب سنتی و نگهداری مواد غذایی استفاده میشود. برای تهیه دارچین، پوست داخلی درختان دارچین کنده میشود و سپس این پوستهها خشک میشوند که باعث میشود به شکل لولهای درآمده و چوبهای دارچین شکل بگیرد. این چوبها میتوانند پس از پردازش بیشتر، به پودر دارچین تبدیل شوند.
دارچین انواع مختلفی دارد، اما معمولاً در دو دسته اصلی تقسیمبندی میشود:
- سیلان: که به نام «دارچین واقعی» هم شناخته میشود و گرانترین نوع آن است.
- کاسیا: این نوع دارچین ارزانتر است و در بیشتر محصولات غذایی موجود در بازار یافت میشود.
نقش دارچین در کاهش قند خون و مبارزه با دیابت
دارچین دارای آنتیاکسیدانهایی است که فواید زیادی برای سلامت دارد. ممکن است وقتی به ارزش غذایی دارچین نگاه کنید، متوجه نشوید که این ماده غذایی چه خواص شگفتانگیزی دارد. هرچند دارچین از ویتامینها و مواد معدنی فراوانی برخوردار نیست، اما حاوی آنتیاکسیدانهای زیادی است که به سلامت بدن کمک میکنند.
در حقیقت، یک گروه از دانشمندان محتوای آنتیاکسیدانی 26 نوع گیاه دارویی و ادویهجات را مقایسه کردند و دریافتند که دارچین پس از سیر در جایگاه دوم از نظر مقدار آنتیاکسیدانها قرار دارد. این آنتیاکسیدانها به بدن کمک میکنند تا از استرس اکسیداتیو، نوعی آسیب سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد، کاسته شود. استرس اکسیداتیو تقریباً در ابتلا به تمام بیماریهای مزمن از جمله دیابت نوع 2 نقش دارد.
دارچین همچنین سبب تقلید از اثرات انسولین میشود و حساسیت به انسولین را افزایش میدهد. افرادی که مبتلا به دیابت هستند، چه به علت ناکافی بودن تولید انسولین توسط لوزالمعده یا عدم واکنش صحیح سلولها به انسولین، ممکن است با قند خون بالا مواجه شوند. دارچین میتواند با تقلید آثار انسولین و افزایش انتقال گلوکز به سلولها، به کاهش قند خون کمک کند و با دیابت مقابله نماید.
همچنین، دارچین از طریق افزایش حساسیت به انسولین، قند خون را کاهش میدهد.
“`
زیرا انسولین را در انتقال گلوکز به سلولها کارآمدتر میکند. نتایج یک مطالعه که شامل هفت شرکتکننده مرد بود، نشان داد که بعد از مصرف دارچین، حساسیت به انسولین بلافاصله افزایش مییابد و این اثر برای 12 ساعت ادامه دارد. در مطالعه دیگری که شامل هشت شرکتکننده مرد بود، بعد از دو هفته مصرف دارچین، افزایش حساسیت به انسولین دیده شد. دارچین همچنین قند خون ناشتا را کاهش میدهد و ممکن است هموگلوبین A1c را نیز کاهش دهد، چندین مطالعه کنترلشده نشان دادهاند که دارچین در کاهش قند خون ناشتا عملکرد خوبی دارد. با اینکه نقش دارچین در این مورد واضح است، نتایج برخی از مطالعات درباره تأثیر آن بر هموگلوبین A1c متناقض بودهاند.
یک قاشق مرباخوری سرکه قند را کاهش میدهد
سرکه سیب از مدتها پیش در حوزه بهداشت و تغذیه محبوب بوده است. اسید استیک موجود در سرکه، آنزیمهای خاصی را در معده کاهش میدهد. در مطالعهای که در زمینه مراقبت از دیابت منتشر شده، گزارش شده که نوشیدن مخلوطی از سرکه سیب و آب قبل از غذا، مزایای زیادی دارد؛ زیرا این کار باعث افزایش حساسیت به انسولین و کاهش قند خون بعد از مصرف غذاهای نشاستهای در افرادی با پیشدیابت و نیز مبتلایان به دیابت نوع 2 میشود.
قهوه
غذاهای زیادی دیگر مانند دانه چیا، جو، لیمو و سیبزمینی شیرین نیز ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کنند. حتی یک مطالعه جدید نشان میدهد که افزایش مصرف قهوه به اندازه یک فنجان در روز میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را بیش از 10 درصد کاهش دهد. اما مهمترین راه برای جلوگیری از شروع دیابت، به ویژه اگر شما به مقاومت انسولین دچار هستید، کاهش وزن و ورزش است. با این حال، افزودن کمی دارچین به قهوه صبحانه و یک کاسه زغال اخته میتواند یک راه خوب برای شروع روزتان باشد.