رسپی

چگونه بادمجان را در فر کبابی کنیم؟

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

برای کباب کردن بادمجان روش‌های مختلفی مثل کباب کردن روی زغال و روی شعله گاز وجود دارد. اما ممکن است همیشه دسترسی به زغال و آتش نداشته باشید و کباب کردن روی گاز هم می‌تواند کمی کثیف باشد. در این صورت، فر بهترین گزینه برای کباب کردن بادمجان است. در این مقاله از مجله رضیم، روش کباب کردن بادمجان در فر را آموزش می‌دهیم.

آموزش بادمجان کبابی در فر

برای تهیه بادمجان کبابی در فر، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی بادمجان‌ها

ابتدا بادمجان‌ها را شسته و بگذارید تا کاملا خشک شوند. برای مطمئن شدن از اینکه بادمجان‌ها خوب خشک شده‌اند، روی آن‌ها را با یک دستمال بکشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی خوشمزه؛ با پنیر موزارلا

مرحله دوم: قرار دادن بادمجان‌ها در فر

فر را روشن کرده و بر روی دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس بادمجان‌ها را روی توری فر گذاشته و درون فر بگذارید. هر چند دقیقه یک بار بادمجان‌ها را زیر و رو کنید تا همه قسمت‌های آن‌ها یکنواخت کباب شود. زمان کباب شدن بادمجان‌ها به نوع فر و اندازه بادمجان‌ها بستگی دارد، ولی معمولا بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می‌برد.

  • نکته: اگر توری فر ندارید، می‌توانید از سینی فر استفاده کنید. فقط فراموش نکنید که حتما روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید تا بادمجان‌ها به آن نچسبند.

بیشتر بخوانید: چگونه بفهمیم بادمجان خراب شده است؟

مرحله سوم: پوست کندن بادمجان کبابی

پس از اینکه بادمجان‌ها کباب شدند، آن‌ها را از فر بیرون آورده و بگذارید تا کاملا خنک شوند. بعد از اینکه بادمجان‌ها خنک شدند، به راحتی می‌توانید پوست آن‌ها را جدا کنید. بادمجان‌های کباب شده را می‌توانید بکوبید و برای استفاده در غذاهایی مثل میرزا قاسمی و بورانی بادمجان فریز کنید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه کوکو بادمجان با بادمجان کبابی

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه بادمجان کبابی در فر را شرح دادیم. همانطور که دیدید، این روش بسیار ساده و سریع است و به راحتی می‌توانید بادمجان‌ها را کباب کنید. پس اگر می‌خواهید به سادگی و بدون دردسر بادمجان‌هایتان را کباب کنید، از این روش استفاده کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا