رسپی

چگونه بورانی هویج درست کنیم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

یکی از خوشمزه‌ترین و خاص‌ترین انواع بورانی، بورانی هویج است که بسیار محبوب بوده و به سرعت آماده می‌شود. در این قسمت از مطلب قصد داریم طرز تهیه بورانی هویج را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه بورانی هویج

هویج رنده‌شده: ۶ تا ۷ عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
ماست چکیده: ۲۰۰ گرم
سیر له‌شده: ۱ حبه
نمک: به مقدار لازم
زیتون سیاه برای تزئین: به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی هویج

برای تهیه بورانی هویج، ابتدا نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید. سپس هویج‌های رنده‌شده را داخل تابه بیندازید و تفت دهید تا نرم شوند. وقتی هویج‌ها نرم شدند، حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شوند. در این مرحله، ماست را با سیر و نمک خوب مخلوط کنید و سپس هویج سرد شده را به ماست اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.
در آخرین مرحله، با قاشق مواد را به شکل گلوله‌های کوچک مثل اسکوپ بستنی داخل ظرف مناسب بریزید و با کمی روغن زیتون روی آن را تزئین کنید. نوش جان.


دستور تهیه دو نوع بورانی هویج

طرز تهیه بورانی هویج ارومیهای

این دسر یکی از بورانی‌های خوشمزه و محبوب است که کاملاً گیاهی و مفید بوده و طعمی متفاوت دارد. برای آشنایی با طرز تهیه این غذای سبک و خوشمزه، با ما همراه باشید.

مواد لازم

برنج: ۱.۵ پیمانه
لپه: نصف پیمانه
هویج: ۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
نعناع و جعفری ساطوری شده: ۱ پیمانه
رب: ۲ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ یا گوشت: ۱ عدد
نمک، زردچوبه، و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه بورانی هویج خوشمزه

ابتدا لپه را در آب بگذارید تا خیس بخورد. سپس آن را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد، بعد آبکش کنید و کنار بگذارید. حالا پیازها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس هویج‌های رنده‌شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. درب تابه را بگذارید و ۵ دقیقه صبر کنید تا نرم شوند. بعد از آن، لپه‌های پخته شده را به همراه رب، نمک و ادویه‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس حدود ۳ پیمانه آب به این مخلوط اضافه کنید و بگذارید بپزد.

دستور تهیه بورانی هویج

زمانی که هویج‌ها کاملاً نرم شدند، برنج را اضافه کنید. البته دقت کنید که برنج را به همراه عصاره مرغ یا گوشت حل شده در آب اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید. حدود ۵ دقیقه بعد، جعفری و نعناع ساطوری‌شده را هم اضافه کنید.
در پایان، نمک غذا را بچشید و هر ۵ دقیقه یک‌بار آن را هم بزنید تا ته نگیرد. اگر نیاز بود، کمی آب به آن اضافه کنید و پس از پختن برنج، حرارت را خاموش کنید. بعد از ۲۰ دقیقه (برای اینکه برنج بهتر دم بکشد) غذا را سرو کنید و نوش جان کنید. این غذا را می‌توانید با سیر و ماست و نان و سبزی میل کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

چگونه بورانی هویج درست کنیم (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا