رسپی

چگونه تاکوی فاهیتای مرغ خوشمزه و سالم بپزیم؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چگونه تاکوی فاهیتای مرغ خوشمزه و سالم بپزیم؟

تاکوها همیشه خوشمزه و محبوب هستند. وقتی صحبت از تاکوی فاهیتای مرغ می‌شود، طعم بی‌نظیری را تجربه خواهید کرد! این نوع تاکو، غذایی سالم و خوشمزه است که تهیه آن نیز بسیار آسان است.

در این مطلب با مجله رضیم همراه شوید تا از جزئیات این تاکوهای خوشمزه و سالم بیشتر بدانید و نحوه تهیه‌ی آن‌ها را یاد بگیرید.

برای پختن تاکوی فاهیتای مرغ به چند مواد ساده نیاز دارید. این مواد شامل سبزیجات فاهیتای منجمد، کمی گشنیز، چیپس ذرت و مرغ سالم است. چیزی که می‌تواند طعم را بهتر کند و اختیاری است، سس لیموی آووکادو می‌باشد!

مشخصات تاکوی فاهیتای مرغ سالم:

وعده: غذای اصلی
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
زمان تهیه مواد: ۱۵ دقیقه
تعداد پس از پخت: ۴ عدد
مقدار کالری یک تاکو: ۱۳۳ کالری

مواد لازم برای تهیه تاکوی فاهیتای مرغ سالم:

۲ فنجان مرغ خورد شده یا مرغ فاهیتای یخ زده
۱ ½ فنجان سبزیجات فاهیتای یخ زده
۴ چیپس ذرت (برگه تاکو)
¼ فنجان برگ گشنیز تازه
۴ قاشق غذاخوری سس لیموی آووکادو (دلخواه)

نحوه پختن مرغ برای تهیه تاکوی فاهیتای مرغ سالم:

برای پختن مرغ، می‌توانید یک مرغ کامل را روی آتش بپزید یا اینکه از باریکه‌های فاهیتای مرغ یخ زده استفاده کنید. تهیه فاهیتای مرغ بسیار ساده است.

دستور تهیه تاکو فاهیتای مرغ

ابتدا مرغ را در ماهیتابه‌ای با حرارت متوسط داغ کنید. وقتی مرغ خوب داغ شد، آن را داخل برگه‌های ذرت بگذارید. بعد سبزیجات فاهیتا را داغ کنید تا نرم شوند. وقتی از نرمی آن‌ها مطمئن شدید، آن‌ها را هم کنار مرغ‌ها در برگه‌های تاکو قرار دهید.

سپس روی هر برگه تاکو، برگ گشنیز تازه بگذارید. اگر سس لیموی آووکادو دارید، می‌توانید آن را هم اضافه کرده تا طعم بهتری بگیرد. حالا تاکوهای فاهیتای مرغ آماده سرو هستند و می‌توانید لذت ببرید!

چگونه تاکوی فاهیتای مرغ خوشمزه و سالم بپزیم؟ (مرحله به مرحله)

جالب است بدانید که هر عدد تاکوی فاهیتای مرغ حدود ۱۳۳ کالری دارد و می‌توانید چند عدد از آن‌ها بخورید بدون اینکه نگران چاقی باشید. یک روش دیگر برای سرو تاکو، سرو آن با سالاد است که ترکیب خوشمزه‌ای خواهد بود.

پخت تاکوی فاهیتای مرغ انتخاب عالی برای مهمانی‌هاست و همچنین می‌تواند غذایی سبک برای شام‌های آخر هفته باشد. برخی آن را به عنوان ناهار نیز در کنار سالاد مصرف می‌کنند.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا