چگونه تلخی لیمو شیرین را از بین ببریم؟ ۴ ترفند طلایی

“`html
لیمو شیرین یکی از میوههایی است که اگر پوست آن را بکنید یا آب بگیرید، بهتر است که همیشه آن را زود مصرف کنید تا تلخ نشود. اما چگونه میتوان تلخی لیمو شیرین را کم کرد؟ در این مقاله از مجله رضیم با روشهای کم کردن تلخی لیمو شیرین آشنا خواهید شد.
بهترین روشها برای کم کردن تلخی لیمو شیرین
شاید از خودتان بپرسید که چرا لیمو شیرین تلخ میشود. این تلخی به خاطر وجود دو آنتیاکسیدان به نامهای نارنجین و لیمونین در این میوه است. لیمونین در لیمو شیرین بیشتر از سایر مرکبات است، به همین خاطر تلخی آن نیز سریعتر خود را نشان میدهد.
اگر به طور کلی، قلیایی بودن یک میوه بیشتر باشد، آن میوه زودتر در هوا تلخ میشود. جالب است که هر چقدر لیمو شیرین شیرینتر باشد، تلخی آن هم بیشتر خواهد بود.
اگرچه تلخی لیمو شیرین آسیبزننده نیست و میتوانید آن را بدون مشکل مصرف کنید، اما بیشتر افراد به خاطر تلخی آن بعد از مدتی میل به خوردن آن ندارند.
در حقیقت، هیچ روش خانگی به طور قطع نمیتواند تلخی لیمو شیرین را کاملا حذف کند و بیشتر روشها فقط برای کاهش تلخی هستند. در آزمایشگاهها برای این کار از ترکیباتی مثل بتا سیکلودکسترین و رزین پلیاستایرن دیوینیل بنزن استفاده میشود که امکان استفاده از آنها در خانه وجود ندارد.
در ادامه به شما میگوییم چگونه میتوانید تلخی لیمو شیرین را کاهش دهید.
۱- اجازه دهید پوست لیمو خشک شود و بعد آن را مصرف کنید
بیشترین تلخی لیمو شیرین در پوست آن است. میتوانید لیمو را چند روز در دمای اتاق بگذارید تا پوستش کمی خشک شود. این کار مانع از ورود تلخی پوست به داخل لیمو شده و طعم آن را متعادلتر میکند.
بیشتر بخوانید: لیمو نباتی؛ شکلی نو از لذتهای شیرین
۲- مقداری آب نارنگی به لیمو اضافه کنید
اگر طعم لیمو یا آب لیمو شیرینتان تلخ شده است، میتوانید کمی آب نارنگی تازه به آن اضافه کنید. ترکیب این دو باعث میشود طعم تلخی لیمو کمتر شود و لیمو خوشطعمتر شود.
در زمان آبگیری هم میتوانید مقداری نارنگی تازه به آب لیمو اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.
۳- مقداری شکر روی لیمو بپاشید
به طور کلی هیچ روش مطمئن برای از بین بردن تلخی لیمو شیرین وجود ندارد. یکی از بهترین روشها، پاشیدن مقداری شکر روی آن است. میتوانید برای شیرینتر کردن آب لیمو هم از شکر استفاده کنید تا تلخی آن کمتر شود.
بیشتر بخوانید: نکات طلایی گرفتن تلخی و کپک نزدن آبلیمو
۴- لیمو شیرین را بلافاصله مصرف کنید
بهتر است بدانید که قرار گرفتن لیمو شیرین و آب آن در معرض اکسیژن باعث تلخی آن میشود. بهترین راه برای جلوگیری از تلخ شدن، این است که لیمو را بلافاصله بعد از خرد کردن یا آبگیری مصرف کنید. هر چقدر لیمو بیشتر در هوا بماند، تلخیاش بیشتر میشود.
در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به ۴ روش موثر برای کاهش تلخی لیمو شیرین اشاره کردیم. به یاد داشته باشید که لیمو باید بعد از آبگیری یا جدا کردن پوست بلافاصله مصرف شود و هیچ روش قطعی برای از بین بردن تلخی آن وجود ندارد.