رسپی

چگونه در منزل بدون آرد کیک شکلاتی بپزیم؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بهترین دستور تهیه کیک شکلاتی بدون آرد و بسیار آسان

کسی را می‌شناسید که شکلات دوست نداشته باشد؟ شکلات همیشه دل‌نشین است و وقتی که ذوب می‌شود و داخل کیک می‌رود، خوشمزه‌تر هم می‌شود.

خوردن این کیک به تنهایی لذت بخش است، اما می‌توانید آن را با انواع مختلف مواد رویی مثل خامه شیرین، پودر شکر یا اگر عاشق بستنی هستید، با بستنی هم امتحان کنید. این ترکیب، واقعا عالی است. با ما همراه باشید.

دستور تهیه کیک شکلاتی مرحله به مرحله

این کیک ساده برای تولد یا تعطیلات هم فوق‌العاده است. اگر دوستی دارید که به سلیاک مبتلاست، می‌توانید با عشق این کیک را برای او درست کنید.

چگونه در منزل بدون آرد کیک شکلاتی بپزیم؟ (مرحله به مرحله)

چون این کیک در واقع بدون گلوتن است و خبری از آرد در آن نیست.

مواد لازم :

  1. کیک شکلاتی بدون آرد
  2. شکلات نیمه شیرین (۶۰%): ۱۷۰ گرم خرد شده
  3. کره: ۱۰ قاشق غذاخوری یا ۱۴۲ گرم، مکعبی خرد شده
  4. شکر سفید: ۲/۳ پیمانه یا ۱۳۰ گرم
  5. شکر قهوه‌ای روشن: ۱/۳ پیمانه یا ۶۵ گرم
  6. اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  7. نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  8. تخم مرغ: ۴ عدد بزرگ
  9. پودر کاکائو شیرین نشده: ۱/۲ پیمانه یا ۴۶ گرم

دستور تهیه :

فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک قالب گرد کمربندی با قطر ۹ اینچ را آماده کنید؛ کف آن را با کره بپوشانید و سپس کاغذ بگذارید و دوباره روی کاغذ کره بمالید.

در یک کاسه مخصوص مایکروویو، شکلات را با کره با قدرت ۵۰ درصد به مدت ۳۰ ثانیه ذوب کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً ذوب و نرم شود.

شکر قهوه‌ای، شکر سفید، اسانس وانیل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمامی مواد ترکیب شوند.

پودر کاکائو را هم الک کرده و دوباره خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

خمیر را داخل قالب آماده بریزید و سطح آن را صاف کنید. به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.

بعد از این زمان از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود. سپس آن را برش زده و سرو کنید. البته می‌توانید آن را گرم هم سرو کنید.

این‌گونه هم خوشمزه است. می‌توانید روی آن را با گاناش شکلات و میوه‌های رنگی تزئین کنید.

دستور تهیه گاناش شکلات برای تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

این کیک واقعاً عالی و بی‌نقص است، اما اگر می‌خواهید روی آن را تزئین کنید، می‌توانید گاناش شکلات روی آن بریزید یا به صورت یک لایه صاف روی کیک بگذارید.

برای تهیه گاناش شکلات، ۱۷۰ گرم شکلات خرد شده نیمه شیرین را با ۱/۲ پیمانه خامه غلیظ در یک کاسه گرم روی بخار آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً ذوب شود.

اجازه دهید کمی خنک شود، سپس روی کیک بریزید یا کاملاً بر روی سطح کیک پخش کنید.

آیا می‌توان این کیک را فریز کرد؟

اگر شما آنقدر خوددار نیستید و مقداری از کیک باقی مانده، می‌پرسید با آن چه کنید.

شما می‌توانید این کیک را به مدت ۲ ماه به خوبی فریز کنید. آن را در فویل پیچیده و در یک کیسه پلاستیکی زیپ‌لاک یا ظرفی دردار بگذارید و سپس در فریزر قرار دهید.

برای استفاده مجدد، شب قبل آن را در یخچال بگذارید تا صبح نرم شود.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

دستور تهیه ی شیرینی کشمشی تابه‌ای بدون فر

دستور تهیه ی کیک باقلوا نارگیلی یا کیک پوپک

سایر نکات جهت تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

برای تهیه
“““html

کیک شکلاتی از شکلات با کیفیت عالی استفاده کنید.

شکلات نباید کهنه باشد. می‌توانید از شکلات تلخ هم استفاده کنید که در این صورت کیک شما طعم تلخی خواهد داشت.

اگر طعم شکلات تلخ را دوست ندارید، از شکلات‌های شیری شیرین استفاده کنید. مهم این است که شکلات کیفیت خوبی داشته باشد تا کیک بسیار خوشمزه‌ای بپزید.

پودر کاکائو با کیفیت و خوش‌طعم نیز به خوشمزگی کیک کمک می‌کند.

برای تزیین، می‌توانید از گاناش و سس‌های شکلاتی استفاده کنید.

حرف آخر :

دوستان عزیزم، من خودم این کیک را درست کردم و خیلی خوشمزه شد! واقعاً طعم شکلات را حس می‌کنید. البته من به‌جای کره از روغن استفاده کردم.

عاشقان شکلات، آماده باشید! اگر می‌خواهید کیکتان پف بیشتری داشته باشد، می‌توانید از بیکینگ پودر هم استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا