رسپی

چگونه رب گوجه فرنگی را فریز کنیم؟ ۴ روش طلایی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یکی از بهترین شیوه‌ها برای نگهداری رب گوجه خانگی به مدت طولانی، استفاده از فریزر است. این روش به حفظ کیفیت رب کمک می‌کند و ماندگاری آن را افزایش می‌دهد. اما چگونه می‌توان رب گوجه را فریز کرد؟ در این مقاله از مجله رضیم با روش‌های مناسب فریز کردن رب گوجه فرنگی برای نگهداری طولانی مدت آشنا شوید.

روش نگهداری رب گوجه فرنگی در فریزر

فریز کردن رب گوجه یک شیوه ساده برای جلوگیری از فساد و حفظ طعم آن است. در ادامه می‌توانید با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه آشنا شوید.

۱- فریز کردن رب گوجه روی کاغذ روغنی

یکی از روش‌های موثر برای نگهداری بلندمدت رب گوجه فرنگی، منجمد کردن آن روی کاغذ روغنی است. برای این کار، ابتدا یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و به اندازه یک قاشق غذاخوری رب گوجه را روی آن بریزید.

سپس برای هر قطعه، همین کار را انجام دهید. حالا سینی را به مدت ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا گلوله‌های رب گوجه منجمد شوند.

بعد از این مدت، می‌توانید سینی را خارج کرده و گلوله‌ها را در یک ظرف دربسته یا کیسه زیپ‌دار قرار دهید و دوباره در فریزر بگذارید. با این روش می‌توانید هر بار یکی از تکه‌های رب را برای تهیه غذا برداشت کنید و به راحتی استفاده کنید.

۲- فریز کردن رب گوجه در کیسه زیپ دار

بسیاری از افراد از کیسه‌های پلاستیکی زیپ‌دار برای نگهداری رب گوجه در فریزر استفاده می‌کنند. در این روش، رب را در کیسه زیپ‌دار ریخته و خوب آن را در کیسه پهن کنید. هر چه ضخامت رب کمتر باشد، پس از انجماد راحت‌تر جدا می‌شود.

برای اینکه رب بعد از انجماد به راحتی جدا شود، می‌توانید با دست یا با کمک پشت قاشق روی کیسه شیارهایی ایجاد کنید. با احتیاط باید توجه کنید که کیسه بریده نشود. سپس کیسه را در فریزر قرار دهید تا رب منجمد شود.

بیشتر بخوانید: عوارض استفاده از رب گوجه فرنگی تاریخ مصرف گذشته

۳- فریز کردن رب گوجه در قالب یخ

بسیاری از افراد برای نگهداری طولانی مدت رب خانگی آن را در قالب یخ می‌ریزند و سپس در فریزر قرار می‌دهند. بعد از چند ساعت که رب کاملاً منجمد شد، می‌توانید آن را از قالب خارج کرده و در کیسه‌های زیپ‌دار قرار دهید. سپس دوباره قالب‌ها را در فریزر بگذارید تا دوباره منجمد شوند.

فریز کردن رب گوجه در قالب یخ

۴- فریز کردن رب گوجه در قالب مافین

برای فریز کردن رب گوجه می‌توانید از قالب‌های کوچک مافین استفاده کنید. رب را در این قالب‌ها بریزید و سپس آن را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. بعد از آن می‌توانید رب را در یک کیسه پلاستیکی ریخته و در فریزر قرار دهید. هم از قالب‌های سیلیکونی و هم فلزی می‌توانید برای این کار استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: ۳ راهکار اساسی برای از بین بردن ترشی رب گوجه فرنگی

نکاتی که باید برای فریز کردن رب گوجه بدانید

در ادامه چند نکته مهم برای فریز کردن رب گوجه را آورده‌ایم. با ما همراه باشید.

چگونه رب گوجه فرنگی را فریز کنیم؟ ۴ روش طلایی
  • برای فریز کردن رب گوجه می‌توانید آن را در ظروف شیشه‌ای بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. به خاطر داشته باشید که ظرف را نباید کاملاً پر کنید.
  • “““html

  • برای نگهداری رب گوجه‌فرنگی در شیشه نوشابه، ابتدا یک قیف روی شیشه بگذارید و رب را داخل آن بریزید. بعد از آن درب شیشه را محکم ببندید و آن را در فریزر بگذارید. این روش زمانی کاربرد دارد که مقدار رب زیادی درست کرده‌اید. برای استفاده از رب، باید آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا نرم شود. بهتر است از بطری‌های کوچک برای نگهداری رب استفاده کنید.
  • هرگز از ظرف‌های فلزی برای نگهداری رب گوجه در فریزر استفاده نکنید.
  • رب گوجه‌فرنگی به طور کامل در فریزر منجمد نمی‌شود؛ چون دمای انجماد آن بیشتر از دمای فریزر است. به همین دلیل رب کاملاً سفت نمی‌شود. اگر آب رب زیاد باشد، ممکن است بعد از یخ زدن سفت‌تر شود.
  • فریز کردن رب گوجه باعث غیر فعال شدن باکتری‌های مضر و افزایش ماندگاری آن می‌شود.
  • مدت زمان ماندگاری رب گوجه‌فرنگی در فریزر بین ۳ تا ۶ ماه است و بعد از آن کیفیت آن کاهش می‌یابد.
  • برای فریز کردن رب گوجه در کیسه فریزر، رب را در پلاستیک بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. سپس با پشت قاشق آن را تقسیم‌بندی کرده و در فریزر بگذارید.

نکاتی که باید برای فریز کردن رب گوجه بدانید

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم به روش‌های فریز کردن رب گوجه اشاره شد. حتماً برای فریز کردن رب، آن را در ظرف مناسب یا کیسه زیپ‌دار بریزید و در فریزر بگذارید. شما از چه روشی برای فریز کردن رب گوجه استفاده می‌کنید؟ خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا