رسپی

چگونه معجون لیمو عسلی درست کنیم؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه لیمو عسلی، معجونی موثر برای گلودرد و سرماخوردگی

به گزارش رضیم: این معجون از عسل طبیعی و لیموترش تازه تهیه می‌شود. معجون را باید چند هفته در یخچال نگه داریم تا عسل به لیمو نفوذ کرده و خواص آن‌ها با هم ترکیب شوند. لیمو عسلی برای درمان گلو درد و سرماخوردگی‌های زمستان بسیار مفید است. می‌توانید آن را همراه چای یا آب جوشیده مصرف کنید. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله لیمو عسلی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لیمو عسلی

  • لیمو ۱ کیلو گرم
  • عسل ۱ کیلو گرم
  • دارچین به میزان لازم
  • زنجبیل به میزان لازم
  • نعنا خشک به دلخواه

دستور تهیه لیمو عسلی

برای تهیه لیمو عسلی خوشمزه در ابتدا لیموترش‌ها را می‌شوییم و به خوبی خشک می‌کنیم تا رطوبتی نداشته باشند. سر و ته آن‌ها را می‌زنیم و به صورت حلقه‌های نازک برش می‌زنیم. دانه‌های لیمو را جدا می‌کنیم، زیرا وجود دانه‌ها می‌تواند طعم را تلخ کند. شیشه‌ای که استفاده می‌کنید هم باید کاملاً خشک و تمیز باشد. در شیشه، یک ردیف لیمو می‌چینیم و سپس یکی دو قاشق عسل می‌ریزیم. اگر دوست داشتید می‌توانید کمی زنجبیل تازه هم اضافه کنید.

سپس یک ردیف دیگر لیمو می‌چینیم و دوباره عسل می‌ریزیم و این کار را ادامه می‌دهیم. شیشه را پر نمی‌کنیم و باید لایه آخر عسل باشد. درب شیشه را می‌بندیم و در دمای اتاق قرار می‌دهیم تا لیموها آب بیندازند و با عسل ترکیب شوند. این شیشه باید به مدت یک هفته تا ده روز در دمای اتاق بماند. سپس می‌توانیم آن را به یخچال منتقل کنیم و تا یک ماه درب شیشه را باز نکنیم. این اکسیر مقوی را می‌توانیم برای فصل زمستان استفاده کنیم.

به جای عسل، می‌توانیم از شکر استفاده کنیم. به ازای هر یک کیلو لیمو، تقریباً نیم کیلو شکر نیاز داریم. شیشه را به همان ترتیب پر می‌کنیم و می‌توانیم کمی نعنا خشک یا ادویه‌های دیگر مثل دارچین و زنجبیل اضافه کنیم. لایه رویی باید شکر باشد. اگر شکر ته نشین شد، می‌توانید شیشه را برعکس کنید و دوباره در دمای اتاق قرار دهید تا شکر حل شود.

نکات مهم برای تهیه لیمو عسلی

۱ ـ لیمو عسلی را می‌توانید به جای عسل با شکر درست کنید، اما در این صورت خاصیت ضد سرماخوردگی نخواهد داشت؛ اما طعم آن در چای تفاوتی نخواهد کرد. برای تهیه لیمو عسلی با شکر، در هر ردیف به جای عسل یک قاشق غذاخوری شکر روی لیموها بریزید.

۲ ـ حتماً هسته لیموها را خارج کنید؛ زیرا در غیر این صورت لیمو عسلی شما تلخ خواهد شد.

۳ ـ استفاده از چوب دارچین اختیاری است و می‌توانید از غنچه گل محمدی هم برای لابه‌لای لیموها استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا