چیزکیک سوخته یا سنسباستین؛ طعمی منحصر به فرد

“`html
چیزکیک به دو صورت مختلف، هم در یخچال و هم در فر تهیه میشود. یکی از انواع چیزکیک که طعم خاصی دارد، چیزکیک سوخته یا سنسباستین است. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه این چیزکیک اسپانیایی را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک سوخته یا سنسباستین
برای تهیه این چیزکیک به این مواد نیاز دارید:
پنیر خامهای | ۳۵۰ گرم |
شکر | ۷۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۱۲ گرم |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه چیزکیک سوخته یا سنسباستین
برای تهیه این چیزکیک طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول: مخلوط کردن پنیر و شکر
ابتدا پنیر خامهای را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسد. سپس با شکر مخلوط کنید. این کار را با استفاده از لیسک انجام دهید.
بیشتر بخوانید: لیمو نباتی؛ شکلی نو از لذتهای شیرین
مرحله دوم: اضافه کردن تخم مرغ
۳ عدد تخم مرغ کامل و یک زرده که به دمای اتاق رسیده است را به مخلوط اضافه کنید و وانیل را نیز اضافه کنید. سپس خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن خامه
در این مرحله خامه صبحانه را اضافه کنید. حتماً خامه باید از قبل از یخچال بیرون آمده باشد تا دمای آن مناسب باشد. با همزن دستی خوب هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک میوه خشک
مرحله چهارم: اضافه کردن نشاسته ذرت
در این مرحله نشاسته ذرت را از الک رد کنید و به مخلوط اضافه کنید. مواد باید خوب هم زده شود تا به صورت یکدست درآید.
مرحله پنجم: صاف کردن مایه کیک
بعد از اینکه همه مواد خوب ترکیب شد، مایه چیزکیک را از یک صافی رد کنید تا صاف و یکنواخت شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک برنجی شکلاتی
مرحله ششم: پخت کیک
بعد از صاف کردن مایه کیک، آن را در یک قالب بریزید و بگذارید در دمای ۲۱۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
نکات مهم برای تهیه چیزکیک سوخته یا سنسباستین:
- بهتر است برای درست کردن چیزکیک از قالب کمربندی استفاده کنید.
- از چاقوی داغ برای برش چیزکیک استفاده کنید تا خراب نشود.
- این چیزکیک را میتوانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه چیزکیک سوخته یا سنسباستین را آموزش دادیم. اگر عاشق چیزکیک هستید، حتماً این چیزکیک را درست کنید و طعم فوقالعاده آن را تجربه کنید.