رسپی

چیز کیک انبه، یک دسر خوشبو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چیز کیک انبه، یک دسر خوشبو

چیز کیک انبه یکی از دسرهای یخچالی است که با ترکیب بیسکوییت، انبه، خامه قنادی، پنیر خامه‌ای و ژله انبه درست می‌شود و طعم و عطر بسیار خوبی دارد. در ادامه دو روش ساده برای درست کردن چیز کیک انبه را به شما آموزش می‌دهیم:

روش اول: چیز کیک انبه پخته شده

در این روش، ابتدا بیسکویت‌ها را خرد کرده و با کره مخلوط کنید و کف قالب را با این مخلوط بپوشانید. سپس، مواد میانی چیز کیک را که شامل پنیر خامه‌ای، شکر، تخم مرغ، وانیل و … است تهیه کرده و داخل قالب بریزید. بعد از این که چیز کیک را در فر پختید، باید آن را خنک کنید و سپس با ژله انبه و برش‌های انبه تازه تزئین کنید.

روش دوم: چیز کیک انبه یخچالی

در این روش نیازی به پخت در فر نیست و بنابراین تهیه آن راحت‌تر و سریع‌تر است. برای درست کردن چیز کیک انبه یخچالی، ابتدا بیسکویت‌ها را خرد کرده و با کره مخلوط کنید و سپس کف قالب را با این مخلوط پر کنید. بعد، مواد میانی را که عبارتند از: پنیر خامه‌ای، خامه قنادی، شکر، ژلاتین و … آماده کرده و در قالب بریزید. وقتی چیز کیک در یخچال سفت شد، آن را با ژله انبه و تکه‌های انبه تازه تزئین کنید.

نکات مهم :

برای تهیه چیز کیک انبه می‌توانید از انبه‌های تازه یا کنسروی استفاده کنید.

اگر از انبه‌های تازه استفاده می‌کنید، حتماً آن‌ها را به خوبی له کنید تا هیچ تکه‌ای در چیز کیک باقی نماند.

برای طعم بهتر، می‌توانید کمی آبلیموی تازه یا عصاره لیمو به مخلوط چیز کیک اضافه کنید.

به عنوان تزئین، می‌توانید از برش‌های انبه تازه، توت فرنگی، بلوبری یا هر میوه دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا