رسپی

چیز کیک سان سباستین (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

چیز کیک سان سباستین

چیز کیک سان سباستین (San Sebastián cheesecake) یک دسر خوشمزه از اسپانیا است که در شهر سان سباستین در شمال این کشور درست شده است. این چیز کیک به خاطر لایه قهوه‌ای و مرکز نرم و خامه‌ای خود معروف است.

شما می‌توانید چیز کیک سان سباستین را در خانه تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه این دسر بسیار در دسترس است و دستور پخت آن نیز ساده می‌باشد. اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و خاص هستید، چیز کیک سان سباستین گزینه عالی‌ای خواهد بود.

مواد لازم: میزان مورد نیاز :
پنیر خامه ای: 600 گرم
شکر: 130 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
خامه صبحانه: 300 گرم
نشاسته ذرت: 20 گرم
وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش: 1/2 قاشق چای خوری

دستور تهیه چیز کیک سان سباستین:

ابتدا فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید.
قالب کمربندی به قطر 22 سانتی‌متر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای، شکر، تخم‌مرغ‌ها، خامه صبحانه، نشاسته ذرت، وانیل و آب لیمو را مخلوط کنید تا یکنواخت شوند.
مخلوط به دست آمده را داخل قالب بریزید. چیز کیک را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.
بعد از پایان پخت، چیز کیک را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس چیز کیک را حداقل برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

دستور تهیه چیز کیک سان سباستین

نکات لازم جهت تهیه چیز کیک سان سباستین

برای اینکه رویه چیز کیک طلایی‌تر شود، می‌توانید 5 دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید.
اگر می‌خواهید چیز کیک شما خامه‌ای‌تر باشد، زمان پخت را به 20 تا 25 دقیقه کاهش دهید.
چیز کیک سان سباستین را می‌توانید با انواع میوه‌ها و سس‌ها تزئین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا